Kuba77 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich czy ktoś orientuje się czy jest w Łodzi hamowania dla motocykli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Z tego co się orientowałem to nie ma. Najbliżej chyba Warszawa i okolice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 22 godziny temu, Kuba77 napisał: Witam wszystkich czy ktoś orientuje się czy jest w Łodzi hamowania dla motocykli? Spróbuj podpytać @pietrass 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Ja kiedyś interesowałem się tematem to firma Stefanowski Na gaz oferowała taka usługę ale trzeba wcześniej podjechać i pokazać moto żeby zobaczyli czy mają jak pasy zamocować. Edytowane 11 Lipca 2017 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ostatnio również szukałem hamowni i jedyna szansa w Łodzi na jaką natrafiłem to Nagaz Stefanowski jak wspomniał Bliźniak. Najlepiej skontaktuj się z nimi poprzez forumowicza "pietrass". Podobno Liberty Motors planuje mieć w najbliższym czasie hamownię w Łodzi, ale osoba z którą rozmawiałem telefonicznie nie była mi w stanie powiedzieć kiedy dokładnie to nastąpi. A najbliższa hamownia nie w Łodzi to z tego co wiem jest w Sieradzu... firma "All Tuning Technology". Cena takiej usługi u nich to 100 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi