MateuszZR7 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Czołgiem.Może zbierzemy się jakąś ekipką i pojedziemy razem na zawody żużlowe które odbędą się w tą niedzielę o godz. 15.Zawody odbędą się na stadionie przy ulicy 6 sierpnia.Moja propozycja zbiórka o godzinie 14,00 CH Tulipan ( tam gdzie była zbiórka na Opoczno ) i wspólny przejazd na stadion. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja bym się wstępnie pisał 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Hmm, nigdy nie byłem na takich zawodach ale zawsze chciałem je na żywo zobaczyć do 15:00 siedzę w szkole ale po tej godzinie chętnie dołącze, niekoniecznie na moto ale powinienem być... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 nie wiem czy na moto to najlepszy pomysł, lipnie go pozniej zostawic pod stadionem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie jest tak źle pod stadionem. Ja jak już dołączę ale na samym stadionie. Za blisko mam by na moto wsiadać.Ciekawe ile teraz życzą sobie za bilety 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Po ile bilety były? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 20zł! Moja kobieta pierwszy raz była więc standardowo posadziłem ją na 1/4 zakrętu. Ach ta złośliwość, właśnie drugi raz dziś głowę myje :DNie wiedziałem, że ktoś z forum będzie się pisał a w majówkę miałem tyle spotkań do ogarniania, że nie było czasu na forum zaglądać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi