p3l Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam Planuję sobie kupić motocykl 125cc. Mam na oku Yamahe Dragstar (jej ceny kształtują się 9-14k) lub Honde Shadow (9-16k). Widzę że wyższe pojemności nie są o wiele droższe od 125-ek. Waszym zdaniem ile powinienem zapłacić za taką Yamahe lub Honde, żeby cena była "uczyciwa" dla mnie i sprzedającego? Nie potrafię ocenić czy Honda Shadow w dobrym stanie jest naprawdę warta te 15k zł czy po prostu jest to cena dla nowych (i niedoświadczonych ) kierowców z kat. B, którzy nie znają się na cenach. Dziękuję za wskazówki. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Mój ojciec nie ma prawka, kupił elegancką shadowke od właściciela z przebiegiem nieco ponad 7000km za 10300. Wyposażona we wszystko. I tyle max według mnie taki moturek powinien kosztować. Wszystko co kosztuje więcej to przesada i jazda na fali 125 na kat.B Choć to i tak absurd. Analogiczne roczniki w pojemnościach do 1000 chodzą w mniejszych pieniądzach. Edytowane 8 Lipca 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 30 minut temu, crazyy napisał: Choć to i tak absurd. Analogiczne roczniki w pojemnościach do 1000 chodzą w mniejszych pieniądzach. Tylko tak właśnie działa rynek. Zrobienie prawka to koszt prawie 2000 pln i proces trwający prawie 2 miesiące. A tu kupujesz, wsiadasz i jedziesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akamutos Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No i jest środek sezonu, to i ceny niezbyt atrakcyjne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi