Mishka Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Trochę z ostatniej chwili, ale może ktoś się załapie. Byłem w zeszłym roku i było sympatycznie. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 leciałby ktoś jutro przy dobrej pogodzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ja chyba skoczę do tego Pajęczna. Zapowiada się ciekawie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 czesc ja tez chetnie sie przelece 10: 20 zbiorka na bp rzgowska. czekam 10 min i lece. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Bylem na imprezce calkiem spoko. Sporo motocykli, punkty gastronomiczne itp. Estrada wraz z dj. Najwieksza popularnością cieszyla się hamownia. Swoj też shamowalem. Koszt symboliczny 10 zl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi