Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAFAY Opublikowano 6 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Po 4ch sezonach na kawie czas na zmiany.... Padlo na potwora że stajni ktm Jedyny słuszny wybór hehe, lewa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Słuszny wybór, faktycznie Zdaj relacje po 1000km koniecznie. Jestem ciekaw wrażeń, eksploatacji itp. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 45 minut temu, Piuriel napisał: Słuszny wybór, faktycznie Zdaj relacje po 1000km koniecznie. Jestem ciekaw wrażeń, eksploatacji itp. Pewnie... Jasne dam znaka, narazie to się z tym cackam jak..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzia Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 fajna maszyna .. jak będziesz na naszym terenie to może obejrzę ją sobie z bliska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 44 minuty temu, Lidzia napisał: fajna maszyna .. jak będziesz na naszym terenie to może obejrzę ją sobie z bliska Napewno a ja oblukam Twoja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Bardzo dobry wybór koniecznie daj znać jak to się sprawuje Życzę samych udanych winkli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Fajny! "Zazdraszczam"! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzia Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 17 godzin temu, LAFAY napisał: Napewno a ja oblukam Twoja Chciało by się powiedzieć ... to może jakieś małe wyścigi ... tyle że ja na mur beton będę obstawiać tyły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dobry Rainer to i 600 mnie objedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Piękna machina. Gratuluję słusznego wyboru. LWG 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 czy to ją widziałem u WIngsów wczoraj? komin akrapa wleciał? piękny sprzęcior 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To nie ja ale akurat będzie w przyszłym tyg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzia Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Trafiony i popatrzony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Stawiam bro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzia Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trzymam za słowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan47 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 mmm teraz w Łodzi nie jestem już sam a poza tym oldboy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 8 minut temu, stan47 napisał: mmm teraz w Łodzi nie jestem już sam a poza tym oldboy O kurde masz kata. Cool. No i jak zadowolony.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dasz obejrzeć na żywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan47 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 13 minut temu, LAFAY napisał: Dasz obejrzeć na żywo Z przyjemnością to ja będę chciał zobaczyć Twojego. Myknąłeś ostatnio mi w okolicach wydawniczej i kolega dziś jak terroryzowaliśmy Łódź na SM napomknął, że jest fota na FLM...wiec szybko napisałem swój pierwszy post Co do zadowolenia, to jak najbardziej, zwłaszcza z odejścia, hałasu.... rozpisywać by się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan47 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Przed chwilą, matthewspl napisał: no to teraz chyba wiem kto Widzew/Dabrowa nim smiga? Prawda? Koniecznie musimy razem polatac hehe to prawda Widzew 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 9 godzin temu, matthewspl napisał: no to teraz chyba wiem kto Widzew/Dabrowa nim smiga? Prawda? Koniecznie musimy razem polatac Prawda. .zgadza się, no i trzeba się ustawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 9 godzin temu, stan47 napisał: Z przyjemnością to ja będę chciał zobaczyć Twojego. Myknąłeś ostatnio mi w okolicach wydawniczej i kolega dziś jak terroryzowaliśmy Łódź na SM napomknął, że jest fota na FLM...wiec szybko napisałem swój pierwszy post Co do zadowolenia, to jak najbardziej, zwłaszcza z odejścia, hałasu.... rozpisywać by się No ja cichy jeszcze jestem czekam na akrapa i 1000km trzeba nawinac jak najszybciej, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Zajefajny sprzęcior wygłąda bardzo zadziornie LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 I jak moto? Jak się jeździ? Napisz proszę coś więcej o swoich odczuciach. Łatwo się prowadzi. Da się tym "powoli" jeździć? Wibracje na lusterkach się pojawiają? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 11 godzin temu, Piuriel napisał: I jak moto? Jak się jeździ? Napisz proszę coś więcej o swoich odczuciach. Łatwo się prowadzi. Da się tym "powoli" jeździć? Wibracje na lusterkach się pojawiają? Siemka, za dużo pisania... Trzeba się spotkać jakoś..... Sprzęcior super..., napiszę coś po weekendzie, albo ustawimy się jakoś Dnia 13.07.2017 o 22:13, stan47 napisał: Z przyjemnością to ja będę chciał zobaczyć Twojego. Myknąłeś ostatnio mi w okolicach wydawniczej i kolega dziś jak terroryzowaliśmy Łódź na SM napomknął, że jest fota na FLM...wiec szybko napisałem swój pierwszy post Co do zadowolenia, to jak najbardziej, zwłaszcza z odejścia, hałasu.... rozpisywać by się No ja cichy jeszcze jestem czekam na akrapa i 1000km trzeba nawinac jak najszybciej, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi