Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Pan Jacek to serdeczny gość, który prowadzi w Warszawie treningi typu "slidebike", a w ubiegły weekend uruchomił pierwsze szkolenia w Tuszynie! Można zejść na kolanko w bezpiecznych warunkach i to na wypożyczonym motocyklu bez martwienia się o glebę! To mega szansa na przełamanie strachu i doszlifowanie umiejętności przed torowaniem. Inicjatywa jest bardzo ciekawa, dlatego zachęcam do spróbowania Slidebike! W najbliższy piątek cały dzień dostępny + w sobotę kolejna szansa Cena to 120 zł za 3 sesje 20-minutowe, a wszelkie zapisy i szczegóły poznacie u właściciela Jacka, tel. 512 298 296 Lokalizacja: tyły głównego rynku w Tuszynie. Byłem, znowu będę i polecam. Ciekawe jak będa opinie doświadczonych riderów oraz osób z Gymkhany 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Spoko opcja. Podjadę z ciekawości jakoś, ale stawka jak u programisty 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzia Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Super sprawa .. gorzej jak się za pomnę i coś takiego zrobię na swojej yadzce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ja również polecam. Byłam ostatnio i jestem bardzo zadowolona. Widzę poprawę jeśli chodzi o pokonywanie zakrętów i ogarnęłam przeciwskręt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Bardzo fajna inicjatywa . I kto by pomyślał, że doczepienie dwóch bocznych kółek może dać tyle frajdy, prawie jak za dzieciaka, tyle, że tam trzeba było nauczyć się jeździć w pozycji pionowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Niestety trening się nie odbędzie z powodu braku chętnych, szkoda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szkoda, że tak późno dotarła informacja ()fakt, że ja to muszę takie info mieć przynajmniej miesiąc wcześniej ), szkolenie ciekawe i na pewno chciałbym spróbować, bo sam mam trochę obaw przy skręcaniu. Może jeszcze kiedyś będzie taka szansa... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szkoda , że tak późno napisane ,bo chętnie bym tego spróbował. Tutaj dostajemy czyiś motocykl ,więc można troszkę poszaleć i nie obawiać się o glebę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dnia 7.07.2017 o 21:56, kasia3015 napisał: Niestety trening się nie odbędzie z powodu braku chętnych, szkoda. Najbliższy trening się nie odbył (czyli 08.07 lub 09.07) czy w ogóle nie będzie już szkoleń w Tuszynie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 będą, jeśli będzie iluś chętnych póki co, zostaje nam czekać na nowe terminy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Napisze jak będę wiedzieć o nowym terminie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Jakby był termin to ja chętny... 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Treningi są super! Jacek jest naprawdę ogarniętym instruktorem i raczy naprawdę doskonałymi informacjami o pozycji, utrzymaniu motocykla i sposobach zachowania w trakcie różnych sytuacji. Jestem mega zadowolony i polecam. Z tego co sam zauważyłem najlepiej dzwonić i się umawiać lub obserwować wydarzenia na FB bo kursy odbywają się i w Tuszynie i w Wawie. Wszystkich miłych ludzi , których poznałem na slidebiku pozdrawiam serdecznie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Właśnie czekam na jakiś termin... wie ktoś coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Jutro na pewno są w Zegrzu pod Warszawą. W następny weekend nie ma, czyli pewnie najwcześniej w Łodzi jest szansa na 19-20 Maja. Z Jackiem się bardzo polubiliśmy więc o ile Moderatorzy nie mają nic na przeciw to będę informował kiedy będą spotkania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Hej, najświeższe informacje : W najbliższy weekend 19 Maj sobota szkolenia odbędą się w Warszawie o ile będzie pogoda. W Tuszynie szkolenie będzie w następną sobotę 26 Maja. Jest opcja, że Jacek może przyjechać również w piątek 25 Maja tylko musiałoby się zapisać co najmniej 6 osób na ten dzień, więc w przypadku zainteresowania takim terminem chwytajcie za telefon (lub zapisujcie się na FB) i się umawiajcie :D. Zapraszamy rówineż przejezdnych - zawsze miła atmosfera, grill, szczere rozmowy o moto i nie tylko. Do zoba! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam ponownie :D, Już wiadomo, że w kolejny weekend, tj. 14 Lipca , w sobotę, odbędzie się kolejne szkolenie na slidebike w Tuszynie. Jak zwykle zapraszamy serdecznie. W celu umówienia jazd dzwońcie do Jacka. 3majcie się ciepło i do zobaczyska na płycie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 ja wpadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Hej, hej, hej ! W nadchodzącą sobotę tj. 25 Sierpnia zapraszamy na slidebiki w Tuszynie. Jak zwykle od 9 do 19, gorąco polecam dzwonić wcześniej i umawiać się z Jackiem lub pisać na FB. Do zobaczenia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi