Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ślub Sylwii i Stefana ^^ <-----> 12 sierpnia 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. :moto:

Przyszedł czas i na nas. Historia jest pewnie wielu znana. Chłopak zakochał się w dziewczynie i opętany tą nieczystą siłą w najmniej oczekiwanym momencie powiedział zbyt dużo, a Ona rozanielona odpowiedziała TAK :biggrin: Ale kończąc żarty :smile::

Bardzo serdecznie chciał bym zaprosić wszystkich kolegów i koleżanki z środowiska FŁM na nasz ślub który odbędzie się

12 sierpnia 2017 r w kościele Nawiedzenie NMP w Regnowie o godzinie 17.00. 

Liczymy na wsparcie już od domu Pani młodej znajdującego się w Rawie Mazowieckiej. A następnie przejazd kolumną do kościoła.
Wiem ze jest to czas urlopowy i nie każdy będzie mógł pozwolić sobie na przyjazd tych ponad 60 km. Tym nie mniej bardzo miło będzie nam ujrzeć i gościć znajome twarze. 

Droga od Pani młodej do kościoła wstępnie planowana jest następująco: 

http://tiny.pl/g1n8r

A po uroczystości zaślubin prosili byśmy o odprowadzenie na salę weselną gdzie liczymy na wspólne zdjęcie i sowite ŁUTUTUTUUU ;) 

http://tiny.pl/g1n8f

Oczywiście z biegiem czasu postaram się aktualizować post dodając szczegółowe informacje.

ps. Między nami strasznie liczymy na waszą obecność ;), a każdego kto dojedzie postaramy się ugościć nie tylko na drogę ale i na miejscu.

Do zobaczenia u nas :smile:

zaproszenie.thumb.jpg.5a19c71f127ca0fa0a76e48ea246a9e1.jpg

Edytowane przez StefanPL (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Sezon urlopowy, więc nic nie gwarantuję, ale na 99% potwierdzam obecność! Jak nie z Hanią, to się do kogoś na plecak wcisnę :biggrin:

:rock:
Opublikowano

Dzisiaj rano pomyślałem ze się ociągasz z tym zaproszeniem. A tu taka niespodzianka. 

Opublikowano

No no, Stefan się żeni, co za niespodzianka.

Opublikowano

jak już rozmawialiśmy - z całych sił postaram się być ! :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

leniuchmichał
Opublikowano

Zaproszenie przyjęte :smile:

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

Opublikowano

Postaram się zjawić ;]

Opublikowano

Jak nic nie wyskoczy to podjadę :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stefan ja nadal czekam na "turystyczna" mapek dojazdu abym nie musiał tłuc się 72-ką.

Opublikowano

Jeżeli nie dotrę na krakowską rundę Gymkhany, to będę ;) Nie mniej- niech Wam się szczęści ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano
20 godzin temu, Luke napisał:

Stefan ja nadal czekam na "turystyczna" mapek dojazdu abym nie musiał tłuc się 72-ką.

Luke specjalnie dla Ciebie trasa krajobrazowo poznawcza. Glinnik i okolice Konewki pewnie znasz ;)

http://tnij.at/152476

Na samym końcu na osadzie dolnej można przejechać pod wiaduktem i wylądujesz na ulicy docelowej ;) 

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że po wyznaczeniu trasy aż mam ochotę się nią przejechać   :biggrin: 

Opublikowano

Chętnie podjadę jeśli okoliczności nie zawiodą.

Opublikowano

Jak termin i pogoda pozwoli to podjadę, znane mi dobrze okolice :biggrin: Spędziłem prawie każde lato w dzieciństwie u rodziny w okolicach, do tej pory odwiedzam swoją ulubioną wioskę. Do Regnowa też się jeździło... :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To kto jutro leci ☺

Opublikowano

Ja będę tak na 90%. Wszyscy wiedzą, że jestem zajęty, nic nie musze załatwiać itd. Tylko przypadki losowe mogą pokrzyżować plany.

Opublikowano

Miałem zarezerwowany czas na obstawę w doborowym motocyklowym towarzystwie, ale niestety od wczorajszej nocy chłodnica ma silne objawy diurezy. Wracałem prawie 4 godziny ze Skierniewic by silnika nie przegrzać, dziś nie dała się naprawić.

Także zdalnie mogę życzyć  Młodym dużo szczęścia i radości przez najbliższe wspólne  80-100 lat. :biggrin:

Opublikowano

w sumie ma nie padac ani u nas ani w Rawie. Gdzie zbiorka ktos cos proponuje?

Opublikowano

Ja pracuję nad dłuższym filmem, ale przy zaje.... parametrach mojego łącza upload może skończy się jutro, może...