StefanPL Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Przyszedł czas i na nas. Historia jest pewnie wielu znana. Chłopak zakochał się w dziewczynie i opętany tą nieczystą siłą w najmniej oczekiwanym momencie powiedział zbyt dużo, a Ona rozanielona odpowiedziała TAK Ale kończąc żarty : Bardzo serdecznie chciał bym zaprosić wszystkich kolegów i koleżanki z środowiska FŁM na nasz ślub który odbędzie się 12 sierpnia 2017 r w kościele Nawiedzenie NMP w Regnowie o godzinie 17.00. Liczymy na wsparcie już od domu Pani młodej znajdującego się w Rawie Mazowieckiej. A następnie przejazd kolumną do kościoła. Wiem ze jest to czas urlopowy i nie każdy będzie mógł pozwolić sobie na przyjazd tych ponad 60 km. Tym nie mniej bardzo miło będzie nam ujrzeć i gościć znajome twarze. Droga od Pani młodej do kościoła wstępnie planowana jest następująco: http://tiny.pl/g1n8r A po uroczystości zaślubin prosili byśmy o odprowadzenie na salę weselną gdzie liczymy na wspólne zdjęcie i sowite ŁUTUTUTUUU http://tiny.pl/g1n8f Oczywiście z biegiem czasu postaram się aktualizować post dodając szczegółowe informacje. ps. Między nami strasznie liczymy na waszą obecność , a każdego kto dojedzie postaramy się ugościć nie tylko na drogę ale i na miejscu. Do zobaczenia u nas Edytowane 6 Lipca 2017 przez StefanPL (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Sezon urlopowy, więc nic nie gwarantuję, ale na 99% potwierdzam obecność! Jak nie z Hanią, to się do kogoś na plecak wcisnę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dzisiaj rano pomyślałem ze się ociągasz z tym zaproszeniem. A tu taka niespodzianka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 No no, Stefan się żeni, co za niespodzianka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 jak już rozmawialiśmy - z całych sił postaram się być ! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zaproszenie przyjęte 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Postaram się zjawić ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak nic nie wyskoczy to podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Przypominamy o sobie pobijając temat Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy Mała aktualizacja o wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/249036768922184/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Stefan ja nadal czekam na "turystyczna" mapek dojazdu abym nie musiał tłuc się 72-ką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jeżeli nie dotrę na krakowską rundę Gymkhany, to będę Nie mniej- niech Wam się szczęści 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 20 godzin temu, Luke napisał: Stefan ja nadal czekam na "turystyczna" mapek dojazdu abym nie musiał tłuc się 72-ką. Luke specjalnie dla Ciebie trasa krajobrazowo poznawcza. Glinnik i okolice Konewki pewnie znasz http://tnij.at/152476 Na samym końcu na osadzie dolnej można przejechać pod wiaduktem i wylądujesz na ulicy docelowej Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że po wyznaczeniu trasy aż mam ochotę się nią przejechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Chętnie podjadę jeśli okoliczności nie zawiodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jak termin i pogoda pozwoli to podjadę, znane mi dobrze okolice Spędziłem prawie każde lato w dzieciństwie u rodziny w okolicach, do tej pory odwiedzam swoją ulubioną wioskę. Do Regnowa też się jeździło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 To kto jutro leci ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) być może zajadę , 59 % Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja będę tak na 90%. Wszyscy wiedzą, że jestem zajęty, nic nie musze załatwiać itd. Tylko przypadki losowe mogą pokrzyżować plany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Miałem zarezerwowany czas na obstawę w doborowym motocyklowym towarzystwie, ale niestety od wczorajszej nocy chłodnica ma silne objawy diurezy. Wracałem prawie 4 godziny ze Skierniewic by silnika nie przegrzać, dziś nie dała się naprawić. Także zdalnie mogę życzyć Młodym dużo szczęścia i radości przez najbliższe wspólne 80-100 lat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 w sumie ma nie padac ani u nas ani w Rawie. Gdzie zbiorka ktos cos proponuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Z tego co sie orientuje 14 Shell kolo Sellgorsu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wrzuci ktoś jakieś foty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ja pracuję nad dłuższym filmem, ale przy zaje.... parametrach mojego łącza upload może skończy się jutro, może... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Filmik z przejazdu z kościoła na salę VID_20170812_183935.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wladca-Swiata Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi