MartaCrystal Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dobry bardzo wieczór, Zaczynam swoją motoprzygodę, dziś był pierwszy wyjazd na miasto i na s8. I strasznie mi się podobało, ajjjjjj! Oby jak najprędzej zdać A i kupić sobie własne moto... 3 Cytuj
A04 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
StefanPL Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Witaj na forum widzę ze druga pasja się rozwija Liczę że za niedługo widzimy się na spocie pod Auchanem. Będę mieć możliwość wreszcie poznać osobiście 0 Cytuj
Tato mi zrobi Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Siema trzymam kciuki LWG 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 8 godzin temu, StefanPL napisał: Witaj na forum widzę ze druga pasja się rozwija Liczę że za niedługo widzimy się na spocie pod Auchanem. Będę mieć możliwość wreszcie poznać osobiście Przyjedziemy z gekami na wydechu bo tam bedzie im cieplo 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
seba_stian Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Cześć Marta,witamy w gronie moto zakręconych.Życzę zdania egzaminu i mam nadzieję że niebawem zobaczymy się na spocie, i nieraz jeszcze zatańczymy😉Pozdrowionka. 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi