p3l Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam wszystkich Mam na imię Paweł (22l) i jestem z Łodzi. Mam zamiar rozpocząć w tym roku przygodę z motocyklem. Mam prawko tylko na B więc na początek w grę wchodzi tylko jakaś 125. Na oku mam Yamahe Dragstar lub Honde Shadow. Na początek muszę sprawdzić czy ten rodzaj rozrywki jest dla mnie. Jeżeli tak pomyślę o kat. A. Pozdrawiam 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Cześć .....uważaj bo moto bardzo wciąga 0 Cytuj
A04 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Czołem! Dasz radę! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi