Tyczak Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam, kupię czachę do fazera 1999r. (Przed liftem). Niestety spotkała mnie wywrotka na trawie i plastiki się rozsypały. Najlepiej srebrna. Dzięki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilin87 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Zobacz może na Enduro7, bo z tego, co kojarzę tam mają części głównie do japońskich moto. Ja ostatnio kupowałam tam osłonę silnika do WR250 i wszystko było ok. Ceny dużo niższe niż w sklepach stacjonarnych i kontakt też ok. Edytowane 25 Października 2017 przez devilin87 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Na Prądzyńskiego jest MOTOPLAST - tam produkują owiewki, zadzwoń i dopytaj czy robią do twojego (ja kupiłem w wakacje do xj'ty i jest ok) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku34 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Zobacz jeszcze na Motogar sklepie dedykowanym dla Japończyków i innych marek. Ceny przystępne wybór też bardzo duży. Plus za, to że oryginały. Ja zamawiałem akurat amory do xvz 1300 i wszystko było ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi