Skocz do zawartości

Historia edycji

Lidzia

Lidzia

Co by trochę ożywić nasze łódzkie drogi ... za niedługo wprowadzę bardzo ciekawy kobiecy ubiór na moto :smile:  ... wszystko będzie pasowało do siebie jak ulał (mam nadzieję B)), oczywiście będzie wszech obecny mój ulubiony kolor fluo :P.  Jak tylko wszystko skompletuję pochwalę się na forum :hihi::biggrin:

... na pewno z daleka poznacie że to ja lecę jak przecinak ... dla Was również szerokości przyczepności LWG i pięknej pogody :riding:

Lidzia

Lidzia

Co by trochę ożywić nasze łódzkie drogi ... za niedługo wprowadzę bardzo ciekawy kobiecy ubiór na moto :smile:  ... wszystko będzie pasowało do siebie jak ulał (mam nadzieję B)) .. oczywiście będzie wszech obecny mój ulubiony kolor fluo :P.  Jak tylko wszystko skompletuję pochwalę się na forum :hihi::biggrin:

... na pewno z daleka poznacie że to ja lecę jak przecinak ... dla Was również szerokości przyczepności LWG i pięknej pogody :riding:

Lidzia

Lidzia

Co by trochę ożywić nasze łódzkie drogi ... za niedługo wprowadzę bardzo ciekawy kobiecy ubiór na moto :smile:  ... wszystko będzie pasowało do siebie jak ulał (mam nadzieję B)) .. oczywiście będzie wszech obecny mój ulubiony kolor fluo :P.  Jak tylko wszystko skompletuję pochwalę się na forum :hihi::biggrin:

... na pewno z daleka poznacie że to ja lecę jak przecinak ..

dla Was również szerokości przyczepności LWG i pięknej pogody :riding:

• Dodaj nową pozycję...