Daro26 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witajcie, tak jak w tytule z chęcią wynajmę garaż na motocykl sam lub z kimś a może ktoś ma i poszukuje osoby do współdzielenia garażu? Miło by było gdyby lokalizacja była jak najbardziej zbliżona do skrzyżowania Julianowska i Łagiewnicka dzięki i czekam na odzew pozdrawiam 0 Cytuj
Paul Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Cześć, też szukam jakiegoś dachu nad swoje moto w tej okolicy. Przejrzałem forum, ale nie ma niczego na ten temat poza Twoim wątkiem. Znalazłeś już coś? pozdrawiam 0 Cytuj
Daro26 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 pewnie skończy się na trzymaniu moto w jednym z pokoi w mieszkaniu 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 w tej okolicy duży problem, ja zimuję się na "Górnej", latem na "dobówki" parking strzeżony przy ul. Kochanowskiego 0 Cytuj
Kristo74 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2017 Hej jeśli cię interesuje to sa miejsca na łagiewnickiej przy krzyżowej za biedronkom w garażach 0 Cytuj
Paul Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dnia 13.10.2017 o 09:25, malyanio napisał: w tej okolicy duży problem, ja zimuję się na "Górnej", latem na "dobówki" parking strzeżony przy ul. Kochanowskiego Jesteś zainteresowany wynajęciem we dwóch garażu przy ul. Żeglarskiej, tj. za Zgierską przy nowym budynku biurowym? Koszt to 250 pln na dwóch. 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 odpadam. Parkuję moto na Rudzie. Ale dzięki za propozycję.... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi