Boras Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Cześć. Czy słyszał ktoś o możliwości naprawy kasku od wewnątrz? Mam mój ulubiony kask Boeri ale jest juz stary i rozwalił mu się środek. Kask jest dla mnie bardzo ważny i mam do niego wielki sentyment. Co robic? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 12 godzin temu, Boras napisał: Kask jest dla mnie bardzo ważny i mam do niego wielki sentyment. Co robic? Ten odstawić do gabloty, oglądać każdego wieczora, a do jazdy kupić nowy i bezpieczny. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Może poszukał byś krawca o specjalności czpnik-kapelusznik, niestety na szybko znalazłem takic tylko w wawie ale może jak takiemu wysłać starą wyściółkę to by coś na wzór dorobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 3 godziny temu, karwoj25 napisał: Ten odstawić do gabloty, oglądać każdego wieczora, a do jazdy kupić nowy i bezpieczny. Ja z tych co na zdrapkę lubią jeździć, kasków mam kilka. Może juz tak mam po prostu, a może taki ze mnie ignorant. Nie gadajmy o bezpieczeństwie ...proszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi