fuckout2 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Cześć wszystkim Naszła mnie taka myśl i chciałbym się was jako motocynglistów zapytać - czy znacie jakieś wypożyczalnie motocykli z Łodzi czy okolic? Korzystacie z takich usług ? - jeśli tak to w jakich okolicznościach ? Może nawalił wasz motocykl ,a mieliście wykupione szkolenie , wyprawę czy inne wydarzenia ,albo po prostu chcieliście pośmigać jakimś nowym , konkretnym modelem z oferty? Fajnie jakbyście napisali jeśli korzystaliście to np. z jakich motocykli , jak to wyglądało cenowo , kaucja czy limit km. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Tracer Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Na pewno mają w Liberty różne modele Yamahy. O szczegóły musisz pytać u źródła. Raczej nie są to niskie ceny, ale motocykle są nowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Siema, korzystałem z wypożyczalni ABACUS. Mój motocykl był uziemiony w serwisie a musiałem jakiś sprzęt zabrać w ALPY. Wziąłem na 5 dni MT 07 bez limitu kilometrów za 700 zł brutto. Kaucji nie pamiętam, ale blokowali coś na karcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi