Broto Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witam wszystkich po długiej przerwie. Wróciłem zza granicy po 2 latach nie odpalania moto. Wstawiłem nowy aku, zalałem dziada, po 3 minutach prób odpalił na ssaniu. ale przy próbie dodania gazu umiera. Wyregulowałem obroty, i na ssaniu mam już 3000 a nie 7000. Wtedy mogę dodać gazu, wystarczy, że przejadę się parę metrów i motocykl napotka małe wzniesienie, momentalnie gaśnie. Mam pytanie czy ktoś z okolic Antoniewa nie byłby w stanie mi pomóc ? nie mam nawet jak nim dojechać do serwisu ;/ Bardzo proszę o pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zlej starą benzynę i zalej nową. Pomoże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 moto był pusty, nie miał wcale benzyny, wlałem zupełnie nową. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 temat do zamknięcia, motocykl sprzedany łezka w oku i żegnam się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi