Broto Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witam wszystkich po długiej przerwie. Wróciłem zza granicy po 2 latach nie odpalania moto. Wstawiłem nowy aku, zalałem dziada, po 3 minutach prób odpalił na ssaniu. ale przy próbie dodania gazu umiera. Wyregulowałem obroty, i na ssaniu mam już 3000 a nie 7000. Wtedy mogę dodać gazu, wystarczy, że przejadę się parę metrów i motocykl napotka małe wzniesienie, momentalnie gaśnie. Mam pytanie czy ktoś z okolic Antoniewa nie byłby w stanie mi pomóc ? nie mam nawet jak nim dojechać do serwisu ;/ Bardzo proszę o pomoc 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zlej starą benzynę i zalej nową. Pomoże 0 Cytuj
Broto Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 moto był pusty, nie miał wcale benzyny, wlałem zupełnie nową. 0 Cytuj
Broto Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 temat do zamknięcia, motocykl sprzedany łezka w oku i żegnam się 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi