Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

oChuckie

oChuckie

Witam!

Byłem i zdecydowanie polecam. Z tego co wiem, to chyba to samo szkolenie, które organizuje Tor Łódź wg. swojego kalendarza tyle ze pod patronatem Motocykla. 

Bardzo dobrzy instruktorzy, ciekawie zorganizowane, na początek jak znalazł, zdecydowanie polecam, warte swojej ceny. 

Ze szczegółów jakich można się dowiedzieć: Prowadzenie, Zakręty, Hamowanie, zachowanie na drodze, na torze i w mieście. Po krótkiej teorii, cały czas ćwiczenia praktyczne, także nie można narzekać na przeładowanie głowy, a wiadomo, praktyka najlepiej uczy. Fajnie też, że szkolenie kończy się jazdami torowymi, gdzie można zobaczyć jak ta wiedza sprawdza się w rzeczywistości.

Jedyna uwaga: nie polecam pełnego skórzanego kombi, na pełnym słońcu trochę ciepło ;)

oChuckie

oChuckie

Witam!

Byłem i zdecydowanie polecam. Z tego co wiem, to chyba to samo szkolenie, które organizuje Tor Łódź wg. swojego kalendarza tyle ze pod patronatem Motocykla. 

Bardzo dobrzy instruktorzy, ciekawie zorganizowane, na początek jak znalazł, zdecydowanie polecam, warte swojej ceny. 

Ze szczegółów jakich można się dowiedzieć: Prowadzenie, Zakręty, Hamowanie, zachowanie na drodze, na torze i w mieście. Po krótkiej teorii, cały czas ćwiczenia praktyczne, także nie można narzekać na przeładowanie głowy, a wiadomo, praktyka najlepiej uczy.

Jedyna uwaga: nie polecam pełnego skórzanego kombi, na pełnym słońcu trochę ciepło ;)

• Dodaj nową pozycję...