Kovalchuck Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Pytanie do wszystkich sklepów komisów i kiosków Czy ma ktoś w swojej ofercie lub ma możliwość zamówienia crashpadów do suzuki sv650s 2003r w pełnej owiewce ? dodam ze tylko takie mocowanie mnie interesuje jak na 2 pierwszych zdjęciach .... żadne inne nie pasuje 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 na svforum swego czasu gościu robił identyczne w garażu - bardzo dobrej jakości. poszukaj tam najpierw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 będzie pasowało np. takie gdzie z jednej tylko śruby wychodzi ten adapter, rennera takie crashe 299zł 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) http://www.renner-moto.com/img/tabele-zastosowan/crash-pady/10301.pdf no własnie mam takie... i mam je mocować do tej drugiej śruby ? nie do tej która jest wskazana na zdjęciu ?? 1 godzinę temu, rooland napisał: na svforum swego czasu gościu robił identyczne w garażu - bardzo dobrej jakości. poszukaj tam najpierw Tam zacząłem ale nikt jeszcze nie odpisał Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi