kokoszka1987 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Cześć, Szukam firmy z Łodzi zajmującej sie wynajmem autobusów i busów. Wiem że jest tych firm jest sporo ale moze ktoś zna taką którą można polecić. Potrzebuje przewieść gości weselnych (50 osób) z USC na sale weselną autobusem (70 km) w piątek 18.08 o 17:00 W sobote 19.08 dwa kursy do Łodzi o 1:00 i o 5:00 busem (ok. 20 osob) Jeśli ktos korzystał z usług takiej firmy i był zadowolony to prosze o informacje:) Pozdrawiam, Konrad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Krzysztof Giercarz 501 611 630. Mój sąsiad. Ma busów i autobusów w bród do wyboru. Ale jak z terminami tego nie wiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Sąsiad firma rodzinna http://www.relaks.travel.pl/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi