Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Potrzebuję namiaru na speca w Łodzi lub okolicy, który zajmuje się tulejowaniem otworów. Chodzi mi żeby wstawić tuleję z gwintem w gniazdo otworu. A może ktoś z forum ma możliwości i ogarnie za flaszkę lub inny trunek? Otwór 15mm, głębokość na oko 15-20mm w aluminium gdzie niestety ukręcił się gwint. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Toschie Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Pompa hamulcowa? Można to ogarnąć na parę sposobów. 1 - czasami pomaga poprawnie gwintownikiem 2 - zestaw do naprawy gwintów 3 - większy rozmiar Większość modów ogarnie każdy to ma w/w narzędzia, ja po włamaniu mam pustki. Raczej nie pomogę Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Wladca-Swiata Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 A pod co ten otwór? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi