Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Potrzebuję namiaru na speca w Łodzi lub okolicy, który zajmuje się tulejowaniem otworów. Chodzi mi żeby wstawić tuleję z gwintem w gniazdo otworu. A może ktoś z forum ma możliwości i ogarnie za flaszkę lub inny trunek? Otwór 15mm, głębokość na oko 15-20mm w aluminium gdzie niestety ukręcił się gwint. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Pompa hamulcowa? Można to ogarnąć na parę sposobów. 1 - czasami pomaga poprawnie gwintownikiem 2 - zestaw do naprawy gwintów 3 - większy rozmiar Większość modów ogarnie każdy to ma w/w narzędzia, ja po włamaniu mam pustki. Raczej nie pomogę Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A pod co ten otwór? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi