PrzemekN Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Kupiłem Junaka 121 FL (by Toyo Motors) miesiąc temu jako mój pierwszy motocykl. Czy ktoś z Was jeździ takim Junakiem? Zakładam wątek, żeby wymieniać się uwagami o tym modelu, bo w necie poza marketingowymi tekstami nie ma prawie nic. Na razie kilka fotek, które zrobiłem zaraz po zakupie. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez PrzemekN Nowe zdjęcie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ładnie się prezentuje. 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wygląda jak młodszy brat tego "dużego" Junaka, logo zobowiązuje. Niech służy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekstrzala Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Bardzo fajny sprzęcik wizualnie. Ciekawe ile w nim jakości z dziadka Junaka M 07. Widać w projekcie pewne akcenty nawiązujące do tego modelu z lat 50 tych. Daj znać jak się sprawuje i czy warto inwestować w tą zreanimowaną markę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Fajny powodzenia w upalaniu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekN Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Zrobiłem nim ponad 2 tys. km. Przeglądy gwarancyjne, smarowanie łańcucha i lanie paliwa. Teraz czekam mnie naprawa, bo zaliczyłem szlifa w deszczu. Bak i kierownica do wymiany. Co do akcentów stylistycznych to nie jest to nasz projekt, tylko całkowicie dalekowschodni. Patrz Kiden kd-150e. Co do porównania jakości "made in China" i tego co pamiętam jako "made in PRL", to na szczęście trzyma jakość chińską 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi