PrzemekN Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Kupiłem Junaka 121 FL (by Toyo Motors) miesiąc temu jako mój pierwszy motocykl. Czy ktoś z Was jeździ takim Junakiem? Zakładam wątek, żeby wymieniać się uwagami o tym modelu, bo w necie poza marketingowymi tekstami nie ma prawie nic. Na razie kilka fotek, które zrobiłem zaraz po zakupie. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez PrzemekN Nowe zdjęcie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
FOTOTOM Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ładnie się prezentuje. 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
Lancet Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wygląda jak młodszy brat tego "dużego" Junaka, logo zobowiązuje. Niech służy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
wujekstrzala Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Bardzo fajny sprzęcik wizualnie. Ciekawe ile w nim jakości z dziadka Junaka M 07. Widać w projekcie pewne akcenty nawiązujące do tego modelu z lat 50 tych. Daj znać jak się sprawuje i czy warto inwestować w tą zreanimowaną markę. 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Fajny powodzenia w upalaniu. 0 Cytuj
PrzemekN Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Zrobiłem nim ponad 2 tys. km. Przeglądy gwarancyjne, smarowanie łańcucha i lanie paliwa. Teraz czekam mnie naprawa, bo zaliczyłem szlifa w deszczu. Bak i kierownica do wymiany. Co do akcentów stylistycznych to nie jest to nasz projekt, tylko całkowicie dalekowschodni. Patrz Kiden kd-150e. Co do porównania jakości "made in China" i tego co pamiętam jako "made in PRL", to na szczęście trzyma jakość chińską 😁 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi