Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Junak 121 fl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem Junaka 121 FL (by Toyo Motors) miesiąc temu jako mój pierwszy motocykl. Czy ktoś z Was jeździ takim Junakiem? Zakładam wątek, żeby wymieniać się uwagami o tym modelu, bo w necie poza marketingowymi tekstami nie ma prawie nic.

Na razie kilka fotek, które zrobiłem zaraz po zakupie.

20170515_175422.jpg

20170515_175435.jpg

20170611_205523.jpg

Edytowane przez PrzemekN
Nowe zdjęcie (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ładnie się prezentuje. 

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano

Wygląda jak młodszy brat tego "dużego" Junaka, logo zobowiązuje. Niech służy!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo fajny sprzęcik wizualnie. Ciekawe ile w nim jakości z dziadka Junaka M 07. Widać w projekcie pewne akcenty nawiązujące do tego modelu z lat 50 tych. Daj znać jak się sprawuje i czy warto inwestować w tą zreanimowaną markę.

Opublikowano

Fajny powodzenia w upalaniu.

Opublikowano

Zrobiłem nim ponad 2 tys. km. Przeglądy gwarancyjne, smarowanie łańcucha i lanie paliwa. Teraz czekam mnie naprawa, bo zaliczyłem szlifa w deszczu. Bak i kierownica do wymiany.

Co do akcentów stylistycznych to nie jest to nasz projekt, tylko całkowicie dalekowschodni. Patrz Kiden kd-150e. 

Co do porównania jakości "made in China" i tego co pamiętam jako "made in PRL", to na szczęście trzyma jakość chińską 😁