Yoshii89 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czołem, miałem kłopot z licznikiem w swojej SV, przestał pokazywać prędkość i przebieg. Nie było opcji naprawy, kupiłem drugi, używke. Teraz mam dylemat, na moim był przebieg 35 tyś. ten ma ponad 55 tyś. Czy da się jakoś skorygować ten przebieg? Co myślicie o takim zabiegu? Nigdy nie cofałem licznika i mam właśnie dylemat ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Przecież licznik ma być urządzeniem obrazującym stan przebytych kilometrów = ze zużyciem motocykla. Ja osobiście bez wahania ustawił bym realny przebieg dla twojego własnego dobra. Tym bardziej ze twój realny jest o wiele niższy ( o ile jest realny). W książce serwisowej masz przebiegi przy których powinno się wykonywać następujące naprawy i wymiany. Trzymając się tego łatwiej mieć pogląd na stan maszyny. Porady na temat zmiany stanu w instalowanym liczniku napewno znajdziesz na forum SV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshii89 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tak też bede musiał zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi