Rastaf Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć wszystkim, Chciałem się przywitać ze wszystkimi i napisać kilka zdań o sobie. Mam na imię Szymon i aktualnie jeżdżę Hondą CBR 125R w wersji JC39, lubię grzebać przy moto i w taki sposób powstał poradnik Montaż Kitu Athena 170Ccm Ecu Do Hondy Cbr 125R Jc39 serdecznie wszystkich zapraszam. Uważam że świetną inicjatywą są spotkania motocyklistów w celu doskonalenia techniki jazdy i tutaj zapraszam wszystkich do wątku Gymkhana - Próby Zręcznościowe. Jest okazja żeby się spotkać pogadać o motocyklach i poćwiczyć technikę jazdy. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
A04 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Emil89 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Cześć;) 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi