Mario Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jutro ciut bliżej, plan nad wodę, ma być jeszcze ładny dzień (choć może pokropić). Guźnia, czyli: Moved Permanently wyjazd, ok. 10.00, jeśli ktoś chętny to zapraszam. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 spoko miejsce i super placek w Łowiczu 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja własnie dzisiaj wruciłem z tamtad z rybek pojechalismy na 2 dni extra miesce . polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 spoko miejsce i super placek w ŁowiczuJaki placek... to była siuper pizza, na grubym cieście, mafiozo,z taką ilością papryczek, że nie dałem rady swojej połowie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.pngAle kolejne pływanie zaliczone, woda jeszcze nie zmącona, więc krystalicznie czysta,do ideału brakowało jej kilku stopni.Jeszcze jutro z pół dnia ma być ładne, coś będzie trzeba wymyślić 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi