JAREK-XJR Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie mogę wejść na forum poprzez tapatalka. Czy to efekt aktualizacji czy coś innego to powoduje? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Efekt aktualizacji nowej witryny. Z tego co wiem to już na Tapatalk nie będzie można obsługiwać forum. Wielka szkoda bo spora ilość osób korzystała z tej apki i fajne powiadomienia tam były. Może Administrator coś zmieni z czasem. 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 15 godzin temu, FOTOTOM napisał: Efekt aktualizacji nowej witryny. Z tego co wiem to już na Tapatalk nie będzie można obsługiwać forum. u to słabo, ja ostatnio w sumie tylko tapatalka korzystałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Na ten moment FŁM & Tapatalk nie będzie współpracować. Nie mogę dogadać się z supportem, który planuje doić grubą kasę powodując przy tym dużo błędów na serwerze u nas i omijając powiadomienia, które są widoczne na tradycyjnym ekranie, a w Tapatalku już nie. Póki co czekam na ich rozwiązanie moich zastrzeżeń i aktualizacji, które ciągle coś mieszały przez ostatni rok. Nikt nie mówił, że nigdy nie powrócimy do Tapatalka, więc spokojnie Muszą najpierw rozwiązać pewne problemy. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Marcin, można wiedzieć jakie są problemy i kto "nas" wspiera? możesz na priv jeśli nie chcesz wrzucać na forum. Może coś pomożemy jak im "opieszale" idzie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Drodzy forumowicze, Wracamy do współpracy Tapatalk, a co więcej - bez reklam! Użytkownik "FŁM" 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Powiem Wam, że mega wygodnie sie korzystało i bez taptalka. Serio. Dobra robota i dobra optymalizacja! Piona! 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czy tylko ja mam problem z forum an tapatalk ? Nie mogę się zalogować 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 nie tylko. Niby powiadamia, ale nie mogę odpisywać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Sprawdzam. Odpisuję z tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 No mnie nie loguje. Błąd sieci, spróbuj później. Bez znaczenia czy wifi czy sieć komórkowa. Wywaliłem się z TPT i zalogowałem ponownie, ale na FŁM nie mogę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 u mnie to samo 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Cytat Ze względu na trwającą aktualizację skryptu forum, niektóre funkcje mogą działać nieprawidłowo - prosimy o cierpliwość. Pewnie to jest powodem. Od początku aktualizacji nie wyświetlają mi się "nieprzeczytane" w aplikacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 może choć nie myślałem że będzie to tyczyło funkcji zalogowania się. xD 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jak się apka nie dogaduje z forum to już po całości i zależy jaki ma humorekWysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nie widziałem wcześniej problemu z logowaniem, ale faktycznie sam nie mogłem się zalogować. Dzięki za czujność, problem naprawiony 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Jest miodzio.Piszę z Tpt. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi