Dzejdzej Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Jestem jego 3 właścicielem drugim w Polsce Gsr 600 z 2006 roku z lekkim obtarciem po prawej stronie. niestety jeszcze na nim nie moge polatac bo nie mam prawka ale w jest juz w drodze 8 ide sie zapisac 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Lubię ten model Suzuki Gratuluję zakupu i odstaw poldka na bok 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Nameless Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Najpierw prawko, potem motor. Ale dobrze, że nie masz nasrane w głowie jak Ci, którzy latają bez prawka i potem uciekają przed policją. A sprzęt fajny, ciekawie wyglądają migacze w owiewce, mniejsze opory powietrza 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 mniejsze opory powietrza jeszcze owiewka by sie przydała 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Bardzo fajna maszynka pogratulować zakupu 0 Cytuj LwG!!!
krzycho Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 to tylko życzyć cieprliwosci http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif trudno sie wstrzymywac od jazdy jak moto juz czeka i kusi 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 to tylko życzyć cieprliwosci http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif trudno sie wstrzymywac od jazdy jak moto juz czeka i kusi no troszke tak ale dobrze ze moto nie mam pod domem to go chociaz nie widze codziennie to troszke mniej ciągnie 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 No i powodzenia egzaminie. Myślę że pójdzie gładko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Gregory Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 ładnie się prezentuje maszyna:). Ja byłem w podobnej sytuacji pierwsze moto potem prawko tylko że ja nie wytrzymałem i jeździłem nawet na egzamin pojechałem bo już wytrzymać nie mogłem:P 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 GSR bardzo ładnie się prezentuje Idealny na miasto 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Znajoma maszyna, miałem okazje widzieć na żywo. Do tej pory chyba nie miałeś z nią problemów ? 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Raczej jakieś były ale żadne poważne 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 spoko ale szkoda ze lata do 120km/h 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 spoko ale szkoda ze lata do 120km/h potem jechał szybciej 0 Cytuj
:Valdi: Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Fajny sprzęcik, miałem okazje takim polatać ....oby służył jak najdłużej. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi