Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może zamiast szukać najtańszej szkoły, warto by się skupić na jakiś opiniach na jej temat. Żeby Cię nauczyli choć trochę więcej, niż tylko jak zdać prawko. 

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

Ja tutaj się nie zgodzę - najlepiej szukać gdzie najtaniej /najbliżej. W auto szkole nauczą cię jak dobrze pójdzie co będziesz miał na egzaminie i jak kręcić ósemki . Żadna auto szkoła w ramach kursu na prawo jazdy nigdy cię nie nauczy jak jeździć . Takie umiejętności nabywa się wraz z latami jazdy + powiększanie swojej wiedzy - czytanie sporej ilości artykułów jak działają niektóre podzespoły motocykla jak i samo poznanie jednośladu oraz umiejętne ćwiczenie , próbowanie tego co się wie na praktykę ;)

Opublikowano

Tak tak masz rację, ale jak widzę auto szkołe w której kursant, jedzie motocyklem za samochodem instruktora. To raczej bolałbym dołożyć parę groszy, i chociaż widzieć jak on siedzi na tym moto. 

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano
1 godzinę temu, fuckout2 napisał:

czytanie sporej ilości artykułów jak działają niektóre podzespoły motocykla 

Ide do technikum samochodowego. Wiekszosc podzespolow jest bardzo podobna a zasada dzialania niemalze identyczna co w samochodach :biggrin:

Opublikowano

Idz do Turbo, ja byłem nie narzekam, ceny atrakcyjne. Wyjątkowo elastyczne pojęcie do kursanta.

Opublikowano

Moim zdaniem, jeśli w szkole uczy prawdziwy instruktor-motocyklista z pasją to poza zwykłymi elementami egzaminacyjnymi, podzieli się również doświadczeniem. Ja wszystkie jazdy na mieście miałem z instruktorem na motocyklu lub na plecaku. Nie warto żałować kasy :smile: