PaJaC Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam ! Szukam najtańszej nauki jazdy na kategorie A1. Znalazłem za 950zł tutaj: http://www.szkolenia-lodz.com.pl/prawo-jazdy-nauka-jazdy-łódź-kat-am-a1-a2-a/ , ale czy gdzieś jest taniej? 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Może zamiast szukać najtańszej szkoły, warto by się skupić na jakiś opiniach na jej temat. Żeby Cię nauczyli choć trochę więcej, niż tylko jak zdać prawko. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
fuckout2 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ja tutaj się nie zgodzę - najlepiej szukać gdzie najtaniej /najbliżej. W auto szkole nauczą cię jak dobrze pójdzie co będziesz miał na egzaminie i jak kręcić ósemki . Żadna auto szkoła w ramach kursu na prawo jazdy nigdy cię nie nauczy jak jeździć . Takie umiejętności nabywa się wraz z latami jazdy + powiększanie swojej wiedzy - czytanie sporej ilości artykułów jak działają niektóre podzespoły motocykla jak i samo poznanie jednośladu oraz umiejętne ćwiczenie , próbowanie tego co się wie na praktykę 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Tak tak masz rację, ale jak widzę auto szkołe w której kursant, jedzie motocyklem za samochodem instruktora. To raczej bolałbym dołożyć parę groszy, i chociaż widzieć jak on siedzi na tym moto. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
PaJaC Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 1 godzinę temu, fuckout2 napisał: czytanie sporej ilości artykułów jak działają niektóre podzespoły motocykla Ide do technikum samochodowego. Wiekszosc podzespolow jest bardzo podobna a zasada dzialania niemalze identyczna co w samochodach 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Idz do Turbo, ja byłem nie narzekam, ceny atrakcyjne. Wyjątkowo elastyczne pojęcie do kursanta. 0 Cytuj
Mario.dgla Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Moim zdaniem, jeśli w szkole uczy prawdziwy instruktor-motocyklista z pasją to poza zwykłymi elementami egzaminacyjnymi, podzieli się również doświadczeniem. Ja wszystkie jazdy na mieście miałem z instruktorem na motocyklu lub na plecaku. Nie warto żałować kasy 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi