Arecki_ELW Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 A tak na marginesie to co Młodzi chcą, kwiatki, maskotki, czy może kupony lotto?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No niestety - siła wyższa. Zabraknie mnie dzisiaj na tej cudnej uroczystości, ale mam nadzieję, że frekwencja dopisze mimo mojej nieobecności http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 15. Muody z Muodą na 99%[/font] 16. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 17. Kark[/font] 18. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 19. Macix 20. HAYABUSA + KAMILKA jak nie będzie podać ,, A NIE MOŻE PADAĆ ,, 21. Psycho 22. Oli (jak coś nie wypadnie) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam, nie wiem dlaczego ale padło akurat na mnie.Pod kościołem w imieniu „młodych” dostaliśmy reklamówkę o zawartości 4x40%Jakieś pomysły, co z tym zrobić?Robi ktoś z was grila? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Padło na ciebie z wieku względów...tak na marginesie to sakwy oraz nabytek w postaci szmatki .... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przepraszam, że nie dotarłem, ale nieoczekiwanie coś mi wypadło... Młodym życzę szczęścia na Nowej Drodze Życia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 ide odtańczyć taniec anty-deszczu na golasa na balkonie pięknie będzie - nie inaczej! Nie wierzcie Zubilewiczowi Gosia coś z tym tańcem nie poszło, ale i tak nie było źle. W przerwach w deszczu dało radę wyschnąć Mam nadzieję, że pozytywny wizerunek motocyklisty stworzony pod kościołem i salą weselną przypadł rodzinie do gustu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 miqul - jako, ze mieszkasz na Retkini tak jak ja to robimy grilla na Lublinku. Dziś nie ma pogody, ale jak jutro czy pojutrze będzie cieplej to dawaj flaszki, szykuj kiełbasę i zapraszamy resztę towarzystwa 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jestem za a nawet przeciw!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Właśnie do mnie dotarło, że umawialiście się na wczoraj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Mam nadzieję, że się Wam jeszcze nie udało planów zrealizować. Ja to w sumie na Lublinek też daleko nie mam więc przy ładnej pogodzie chętnie się podłączę. W końcu jak wesele to wesele, może być w lesie na Lublinku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja jeszcze nic z nich nie piłem, ale Michał był wczoraj lekko zachwiany więc nie wiem jak to u niego :DW końcu to on jest flaszkokeeperem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kochani - było MEGA! Jesteście Wielcy, że pomimo niezbyt obiecującej pogody dotarliście! Uświetniliście nasz ślub w absolutnie niezapomniany sposób (całe Koluszki tylko o tym gadają )! Dziękujemy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czekam na jakies zdjecia w których uwieczniono moją skromną osobe do albumu :riding:P.S. Teraz czekamy wszyscy na potomka no i oczywiscie bedzie następny powód do 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 daniel33650 - potomka? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif daj żyć - jak ja z brzuchem w kurtke motocyklową się wcisnę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 daniel33650 - potomka? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif daj żyć - jak ja z brzuchem w kurtke motocyklową się wcisnę? Gosia, poprosimy chłopaków z Drewnowskiej, to może w Wolfie coś dla Ciebie specjalnie skroją... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 te, Arecki, nie bądź taki mundry na wszystko przyjdzie czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Hehe nie jednego motocyklistę widziałem, wyglądającego jak by był w ciąży http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 za dużo piwa, bo na pewno nie ciasta z truskawkami Upiekłam raptem małą blaszkę ciasta, w podziękowaniu za obstawę i 40-dziestu chłopa nie mogło jej dzisiaj przejeść... Ehhh... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ciasto...MMM .. nie było mnie w tej drużynie dla tego nie mogli zmęczyc tego ciasta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 słodkości pycha - dzięki - można tak prosić częściej ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Gosia, poprosimy chłopaków z Drewnowskiej, to może w Wolfie coś dla Ciebie specjalnie skroją... Wskazana jest jakaś elastyczna wstawka, wtedy kurtka może służyć "do końca" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi