Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub: Gosiamil & Piotrek 2.06.2012

gosiamil

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety - siła wyższa. Zabraknie mnie dzisiaj na tej cudnej uroczystości, ale mam nadzieję, że frekwencja dopisze mimo mojej nieobecności http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

1. Adany [/font]

2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego :biggrin:)[/font]

3. Suchy[/font]

4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font]

5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font]

6. Matrix[/font]

7. Czarna ..... plus plecaczek[/font]

8. Aidekk + plecaczek[/font]

9. Mario83[/font]

10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font]

11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font]

12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font]

13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font]

14. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font]

15. Muody z Muodą na 99%[/font]

16. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font]

17. Kark[/font]

18. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] :smile: )[/font]

19. Macix

20. HAYABUSA + KAMILKA jak nie będzie podać ,, A NIE MOŻE PADAĆ ,,

21. Psycho

22. Oli (jak coś nie wypadnie)

Witam, nie wiem dlaczego ale padło akurat na mnie.Pod kościołem w imieniu „młodych” dostaliśmy reklamówkę o zawartości 4x40%Jakieś pomysły, co z tym zrobić?Robi ktoś z was grila?

Padło na ciebie z wieku względów...tak na marginesie to sakwy oraz nabytek w postaci szmatki .... :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

ide odtańczyć taniec anty-deszczu na golasa na balkonie :P pięknie będzie - nie inaczej! ;) Nie wierzcie Zubilewiczowi ;)

Gosia coś z tym tańcem nie poszło, ale i tak nie było źle. ;) W przerwach w deszczu dało radę wyschnąć :riding: Mam nadzieję, że pozytywny wizerunek motocyklisty stworzony pod kościołem i salą weselną przypadł rodzinie do gustu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

miqul - jako, ze mieszkasz na Retkini tak jak ja to robimy grilla na Lublinku. Dziś nie ma pogody, ale jak jutro czy pojutrze będzie cieplej to dawaj flaszki, szykuj kiełbasę i zapraszamy resztę towarzystwa :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Właśnie do mnie dotarło, że umawialiście się na wczoraj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Mam nadzieję, że się Wam jeszcze nie udało planów zrealizować. Ja to w sumie na Lublinek też daleko nie mam więc przy ładnej pogodzie chętnie się podłączę. W końcu jak wesele to wesele, może być w lesie na Lublinku :cheers:

Ja jeszcze nic z nich nie piłem, ale Michał był wczoraj lekko zachwiany więc nie wiem jak to u niego :DW końcu to on jest flaszkokeeperem :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Kochani - było MEGA! :smile: Jesteście Wielcy, że pomimo niezbyt obiecującej pogody dotarliście! :smile: Uświetniliście nasz ślub w absolutnie niezapomniany sposób (całe Koluszki tylko o tym gadają :P )! Dziękujemy! :smile:

Czekam na jakies zdjecia w których uwieczniono moją skromną osobe do albumu :riding:P.S. Teraz czekamy wszyscy na potomka no i oczywiscie bedzie następny powód do :cheers:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

daniel33650 - potomka? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif daj żyć - jak ja z brzuchem w kurtke motocyklową się wcisnę?

Gosia, poprosimy chłopaków z Drewnowskiej, to może w Wolfie coś dla Ciebie specjalnie skroją... ;)
128330.png

za dużo piwa, bo na pewno nie ciasta z truskawkami :P Upiekłam raptem małą blaszkę ciasta, w podziękowaniu za obstawę i 40-dziestu chłopa nie mogło jej dzisiaj przejeść... Ehhh... ;)

Ciasto...MMM :drool: .. nie było mnie w tej drużynie dla tego nie mogli zmęczyc tego ciasta :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

słodkości pycha - dzięki - można tak prosić częściej ?:biggrin:

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Gosia, poprosimy chłopaków z Drewnowskiej, to może w Wolfie coś dla Ciebie specjalnie skroją... ;)

Wskazana jest jakaś elastyczna wstawka, wtedy kurtka może służyć "do końca" ;)