Czarnytl Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 1. Adany2.3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk + plecaczek9. Mario8310. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)14. Strozz15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)16. Muody z Muodą na 99%17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 A więc tak Gosia, A robimy jakiś przejazd na ślub czy pod kościół mamy przyjechać i do wesela podwieźć tzn do sali ;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 I ja w końcu mam sobotę wolną więc jak najbardziej się dopisuję do listy.1. Adany2.3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk + plecaczek9. Mario8310. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)14. Strozz15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)16. Muody z Muodą na 99%17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )18. Kark 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 nie dopisuję się na listę bo jakoś jak się dopiszę to zawsze coś się wysypie [aż dziw że Wieluń mi wypalił - chociaż tam na liste Suchy mnie wpisał] ale wyrażam akces!!! 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 1. Adany 2.3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk + plecaczek9. Mario8310. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)14. Strozz15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)16. Muody z Muodą na 99%17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )18. Kark19. Larry(chętnie urwę się z zajęć ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Strozz[/font] 15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 16. Muody z Muodą na 99%[/font] 17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 18. Kark[/font] 19. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Strozz[/font] 15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 16. Muody z Muodą na 99%[/font] 17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 18. Kark[/font] 19. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 20. Macix 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ja mam zjazd i egzamin więc d*pa zbita... Miłej zabawy Panie i Panowie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A więc tak Gosia, A robimy jakiś przejazd na ślub czy pod kościół mamy przyjechać i do wesela podwieźć tzn do sali ;>?Podjedźcie proszę pod kościół, bo wyjście z mieszkania będzie dosłownie 200m dalej i nawet nie było by tam wystarczająco miejsca dla 20 motocykli. Po ślubie, moglibyście nas na sale odprowadzić - to jest ze 2 km dalej, więc nawet nie bedzie się gdzie dobrze rozpędzić Flaszki na 'bramki' naszykowane - więc przybywajcie ;)Tak jak pisałam wcześniej wolałabym zobaczyć raczej spokojny, miły i grzeczny wizerunek motocyklistów ;)Do zobaczenia w sobote :)Poniżej zdjęcie z panieńskiego - co byście wiedzieli ktora to ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dobrze, że wrzuciłaś zdjęcie, bo do ślubu pewnie nie idziesz w stroju, w którym mogliśmy Cię widzieć Żeby nie było to doprecyzuje, że chodzi o kask i pozostałe atrybuty tworzące wizerunek grzecznego motocyklisty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Marcin, na włosach będę miała taką ilość lakieru utrwalającego fryzurę, że żaden kask nie będzie mi potrzebny A i suknia z halką itd - tyle warstw materiału, że protekcja zagwarantowana... I tylko te buty na obcasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ładne wiatry wiały na tym panieńskim - ale przyznam że bym Cię chyba nie poznał mimo, że już kilka razy się widzieliśmy. Za to znaleźć pannę w białej sukni nie powinno być trudno koło kościoła 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Maciek pod kościołem też trzeba zachować czujność Jak jest zaplanowanych kilka ślubów jeden po drugim to można znaleźć dwie lub 3 panny młode i wtedy pojawia się pytanie, którą wybrać? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Gosia mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć a wtedy wierzę, że uda mi się Ciebie poznać i to pomimo braku Horneta przy boku. Zakładam, może niesłusznie, że w białej sukni i szpilkach nie będziesz do ślubu jechała motorem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Strozz[/font] 15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 16. Muody z Muodą na 99%[/font] 17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 18. Kark[/font] 19. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 20. Macix 21. Enter - jeżeli uda się nie zachlać pierwszego Ktoś już ustalił godzinę i miejsce czy każdy leci sam? 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Strozz[/font] 15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 16. Muody z Muodą na 99%[/font] 17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 18. Kark[/font] 19. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 20. Macix 21. Enter - jeżeli uda się nie zachlać pierwszego 22. Psycho (jeśli nic nie wypadnie to będe) Podajcie miejsce i godzine spotkania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Marcin, na włosach będę miała taką ilość lakieru utrwalającego fryzurę, że żaden kask nie będzie mi potrzebny A i suknia z halką itd - tyle warstw materiału, że protekcja zagwarantowana... I tylko te buty na obcasie gosia użyj lakieru z kevlarem - hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Postaram sie być do kościoła mam kawałem nie zdążesie nawet rozpedzic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1. Adany [/font] 2. Koper (w zastępstwie za Kydy'ego )[/font] 3. Suchy[/font] 4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )[/font] 5.musi88 - jesli godziny pracy pozwola[/font] 6. Matrix[/font] 7. Czarna ..... plus plecaczek[/font] 8. Aidekk + plecaczek[/font] 9. Mario83[/font] 10. Zidus (prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )[/font] 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)[/font] 12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)[/font] 13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)[/font] 14. Strozz[/font] 15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)[/font] 16. Muody z Muodą na 99%[/font] 17. Czarnytl (jeśli mi nic nie wypadnie to się piszę )[/font] 18. Kark[/font] 19. Larry(chętnie urwę się z zajęć [/font] )[/font] 20. Macix 21. Enter - jeżeli uda się nie zachlać pierwszego 22. Psycho (jeśli nic nie wypadnie to będe) 23. Jaca Ktoś zakłada garnitur ? Jak przynajmniej jedna osoba, z chęcią zrobię to samo. Jedzie ktoś z okolic Zgierza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hola, hola - gdzie się spotykamy? :riding:Może o 14.30 na parkingu przy Wycieczkowej lub o 14.45 przy M1? - Szybko dolecimy na Brzeziny i Koluszki z obu miejsc. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Trasa na Brzeziny jest usr*na fotoradarami w tym takimi cykającymi od tyłu, dlatego myślałem co by przez Andrespol lecieć. No ale niech będzie M1 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jak będzie 20 motocykli nikt nie będzie odcinał. 60/70 km/h na spokojnie dojechać. Zdrowo i bez mandatów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak będzie 20 motocykli nikt nie będzie odcinał. 60/70 km/h na spokojnie dojechać. Zdrowo i bez mandatów.Też tak uważam M1 będzie ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi