Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub: Gosiamil & Piotrek 2.06.2012

gosiamil

Rekomendowane odpowiedzi

Kydy nie o to chodzi : nie chcesz nie jedź . chodzi o: jedź i nie przynieś wstyduMożna jechać na della uwolnić trochę adrenaliny , a potem na ślub i pokazać kulturalny wizerunek motocyklisty . strzelić z wydechu jak najbardziej , ale sory jazda od skrzyżowania do skrzyżowania i stawiać na koło gdzie większość czeka aż młodzi ruszą , a potem panika ( przecież młodzi jadą nie w tym kierunku co stoi motocykl , co oni sobie myślą , może mnie nie zauważyli ? szybko zakręcę podbiję jeszcze raz na koło potem wyprzedzę ich pod prąd z drugiej strony wysepki ) brak organizacji nikt nie wie gdzie się ruszyć , jaka trasa przejazdu . CHAOS CHAOS CHAOS

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Adam niepotrzebnie szukasz dziury w całym nie pomyślałeś że może młodzi chcieli żeby było tak jak było, jak ci się nie podobało albo nie wiem np żal ci du...... ściska że ty nie polatałeś na gumie czy nie przypaliłeś kapcia to masz problem nikt ci tego nie broni. Nie zrozum mnie źle nie napisałem tego żeby popierać zachowanie chłopaków czy też negować twoje napisałem bo czytam ten temat od początku i nikt nie dolewa oliwy do ognia tylko ty :/

Trochę zeszliśmy z tematu . W każdym bądź razie ( czasu jeszcze trochę zostało ) ustalmy gdzie się spotykamy , żeby podjechać grupą .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Jeśli mechanik upora się z moim bzykiem, to podjadę, może nie z całą grupą, bo nie specjalnie będę pasował do całości, ale złożyć życzenia na pewno...

128330.png

Gosia, masz jakiś sentyment do Koluszek?

sentyment, sentymentem, ale narzeczony pochodzi z Koluszek ;)Co do pozostałej dyskusji, to wolelibyśmy "kulturalny wizerunek motocyklistów" co by nam się ciotki emerytki nie przekręciły na zawał ;)

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma ;) )

5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola

6. Matrix

7.Czarna ..... plus plecaczek :P

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

1. Adany2. kydy3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7.Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Na obstawie jeszcze nie byłem więc chętnie się przyłącze :smile:

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )

6. Matrix

7.Czarna ..... plus plecaczek

8. Aidekk

9. Mario83

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

6. Matrix

7.Czarna ..... plus plecaczek

8. Aidekk

9. Mario83

10. Zidus ( prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )

1. Adany2. kydy3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk9. Mario8310. Zidus ( prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa ) 11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

6. Matrix

7. Czarna ..... plus plecaczek

8. Aidekk

9. Mario83

11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)

12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)

:doofywave:

widze, że robi się tłoczno :smile: bardzo mi miło :smile: odliczajcie sie dalej bo nie wiem ile flaszek na bramki szykowac ;)

• 2 tygodnie później...

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

6. Matrix

8. Aidekk

9. Mario83

13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)

128330.png

Świetny pomysł na wypad, OBECNY jeśli nic się po drodze nie wywali

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

6. Matrix

8. Aidekk

9. Mario83

13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)

14. Strozz

motormanialogomalesh.png

www.motormania.com.pl

Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/

...tak brzmi:

1. Adany

2. kydy

3. Suchy

6. Matrix

8. Aidekk

9. Mario83

14. Strozz

15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)

Ale jaja, dopiero zobaczylem. Nie wiem czy mi zjazd tego dnia nie wypada, ale jeśli będę wolny to wpadnę. Może jakieś bezalkoholowe po wszystkim?Gdzie wesele?

Mała zmiana: 1. Adany2. kydy3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk + plecaczek :D9. Mario8310. Zidus ( prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)14. Strozz15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

mała zmiana: 2 miejsce sie zwolniło http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/mad.gif

1. Adany

2.

3. Suchy

6. Matrix

8. Aidekk + plecaczek :biggrin:

9. Mario83

14. Strozz

15. Mała (jeśli nic w ostatniej chwili mi nie wypadnie będę)

Adam, wesele w Batorym, więc niezbyt daleko :smile:

O kurczaki, to pisz mi zaproszenie. Wesele w Batorym to zawsze majstersztyk. A Ty jesteś z Koluszek, czy szanowny "wybranek"?

A Ty jesteś z Koluszek, czy szanowny "wybranek"?

ja jestem Bałuciara z krwi i kości - mój Luby - Koluszkowianin :smile:

nie byłem u Macixa więc może tu się uda??

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

1. Adany2.3. Suchy4. bocianlask (jeśli nic poważnego mnie nie powstrzyma )5. musi88 - jesli godziny pracy pozwola6. Matrix7. Czarna ..... plus plecaczek8. Aidekk + plecaczek9. Mario8310. Zidus ( prawdopodobnie się stawie + opcja garniturowa )11. Kukizb5 (jak nic mi nie wypadnie)12. Dzejdzej (jak zdam do tej pory prawko)13. Arecki (tak jak wcześniej wspomniałem, postaram się podjechać i złożyć życzenia, bo do parady nie pasuję zbytnio)14. Strozz15. Mała (jeśli nic w ostatni)16. Muody z Muodą na 99%