Luke Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dzięki wszystkim za latanie, pod koniec musiałem odbić bo już mnie na spanie brało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A my kończymy grilla Ps. Czyj to był pomysł wchodzić do muzeum? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A my kończymy grilla Ps. Czyj to był pomysł wchodzić do muzeum? Tego co chiał obejrzeć globus. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dzięki panowie za przelot. Musiałem zjechać do najbliższej stacji bo już na oparach jechalem Jakoś zapomniałem że trzeba czasami do baku nalać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 właśnie żadnych globusów w przyszłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) właśnie żadnych globusów w przyszłości Dlaczego? Fajny ten globus Polski był😁 Edytowane 20 Maja 2017 przez mr.R (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Widzę impreza była gruba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dlaczego? Fajny ten globus Polski był no fajny, szkoda że na końcu wycieczki a nie na początku :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi