Issabel Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Napisano dziś, 17:57 Witam serdecznie! Zajmuje się tworzeniem strojów z komiksów, gier, filmów itp. Tym razem wykonuję strój Kobiety Kot w celu promocyjnym gry Injuscice 2. Postać ta porusza w grze na czarnym motorze, więc próbuję znaleźć takowy na sesje, która odbędzie się w Łodzi w tą sobotę - 20/05. Potrzebujemy go na około 3 h, bez jeżdżenia, ma stać i wyglądać. Jeśli posiadacie pasującą do opisu maszynę, i macie chęci nam pomóc w realizacji tej sesji, bardzo proszę o kontakt tutaj lub na meila - IssabelCosplay@gmail.com. O koszty i zapłatę się dogadamy! Podgląd postaci: Moje portfolio: http://issabelcosplay.com/ Fotografowie: https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 powielanie tematu nic Ci nie da.. kto bedzie chcial to przeczyta i się zgłosi, kto nie to nie. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Issabel Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 powielanie tematu nic Ci nie da.. kto bedzie chcial to przeczyta i się zgłosi, kto nie to nie. Nie wiedziałam gdzie bardziej pasuje, teoretycznie do foto, ale tam widzę bardziej porady. Skasuję jeden jeśli trzeba! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Już nie trzeba powodzenia. Ps. Nieładnie tak wchodzić "z butami", więc zapraszam do powitalni 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Issabel Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Już nie trzeba powodzenia. Ps. Nieładnie tak wchodzić "z butami", więc zapraszam do powitalni Dzięki! Ok poprawie się! 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Postać ta porusza w grze na czarnym motorze, więc próbuję znaleźć takowy na sesje, która odbędzie się w Łodz Mam takie coś: Edytowane 16 Maja 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pajmon Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 No ładne cacko.... Pozdrawiam sąsiada z Radogoszcza 1 Cytuj
Issabel Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Mam takie coś: Świetne to "coś"! Miałbyś czas w takim razie w sobotę po 13? 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Myślę, że mogę moto podstawić. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Tommyrenny Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Coś takiego by Ci pasowało? Może to nie ścig ale całkiem fajny custom 0 Cytuj
Issabel Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Myślę, że mogę moto podstawić. Napisałam prywatną wiadomość Coś takiego by Ci pasowało? Może to nie ścig ale całkiem fajny custom Fajny! Narazie gadam z kolegą wyżej, ale na sesji bedzie tez Harley Quin więc dopytam czy nie przyda sie drugi. Też masz czas po 13 w sobotę? 0 Cytuj
Tommyrenny Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Myślę że dam radę o ile nie przeszkadza Ci że wpadłbym z rodzinką :-) 0 Cytuj
Issabel Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Myślę że dam radę o ile nie przeszkadza Ci że wpadłbym z rodzinką :-) Podpytałam resztę zespółu, chcą bliższe kadry więc 2 motorów już raczej nie zmieścimy, ale dziękuję ! 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 Ta pani na tych zdjęciach to ty 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Nie odpowiadaj, bo się hołota zleci i będzię harmider na planie Edytowane 18 Maja 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Marttino Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 Ty nie dobry tylko myślisz o sobie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi