fuckout2 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam poszukuje dobre lakiernika ,który ogarnia malowanie owiewek moto - tak często zwykły lakiernik co maluje fury owiewki potrafi niemiłosiernie sp***dolić , więc pytam czy znacie kogoś kto już wam malował lub maluje również owiewki do motorków Jak tak to podajcie namiary i czy są z góry ustalone jakieś stawki np. od elementu. DDrugie pytanie to polecicie gdzie dobrze dobiorą lakier po kodzie lub owiewce na wzór lakier również do moto ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Przerabiałem ten problem, ogólnie lakiernicy samochodowi nie chcą za bardzo lakierować motocykli, zimą może jeszcze ktoś się podejmie, bo wtedy mniej pracy mają. Mi nie udało się znaleźć lakiernika dlatego maluje mi znajomy, który dopiero zaczyna przygodę z lakiernictwem. Co do ceny, to same materiały wyniosły mnie około 450 zł, z tym że wybrałem jeden z najdroższych kolorów- biała perła. Ja kupowałem lakier przez internet, bo i tak malowana jest całość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ja teraz też miałem problem z lakiernikiem.... ogólnie oddałem do pierwszego lepszego (bo praktycznie nikt nie był wstanie polecić kogoś dobrego, albo ten ktoś nie miał czasu.) Ogólnie sprawił dobre wrażenie. czacha+lewa owiewka powiedział 400zl. Jak chcesz zobaczyć efekt musisz wstrzymać się do końca miesiąca, bo teoretycznie powiedział że powinien się wyrobić się do soboty(20maja) ale ja w piątek wyjeżdżam i wracam dopiero 28maja. 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cena którą powiedział obejmuje lakier czy sam musisz dobrać i zakupić ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Sprawdź na facebooku FAST GLOSS. Jeśli Kamil nie jest zapchany robotą to pomaluję bez problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Sprawdź na facebooku FAST GLOSS. Jeśli Kamil nie jest zapchany robotą to pomaluję bez problemu. cena obejmuje wszystko lakier i dobieranie w cenie dziś zadzwonił że owiewki są do odebrania jak byś chciał zobaczyć jak to wygląda jutro od rana jestem w domu 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja teraz też miałem problem z lakiernikiem.... ogólnie oddałem do pierwszego lepszego (bo praktycznie nikt nie był wstanie polecić kogoś dobrego, albo ten ktoś nie miał czasu.) Ogólnie sprawił dobre wrażenie. czacha+lewa owiewka powiedział 400zl. Jak chcesz zobaczyć efekt musisz wstrzymać się do końca miesiąca, bo teoretycznie powiedział że powinien się wyrobić się do soboty(20maja) ale ja w piątek wyjeżdżam i wracam dopiero 28maja. Mariusz to nie wstawiłeś do Achmeda :biggrin: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Kovalchuck niestety nie dam rady rano podjechać - jak już to po południu. Najlepiej napisz jak odbierzesz czy fajnie i schludnie czy fuszerka , zacieki itp Dzwoniłem do pana z Fast Gloss ,ale ma zajob i najprawdopodobniej nic nie wykombinuje. Edytowane 17 Maja 2017 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Tu takie foty na szybko. Zrobił to expresem. w poniedziałek o 13 oddałem dziś o 15:00 było do odbioru (2dni) i sam dobierał lakier. Ogólnie lakierni to on nie ma i robi to w zwykłym garażu, ale ziomek sympatyczny i rzeczowy. Owiewki zrobione schludnie i czysto. Jedyne co to na klarze trochę widać takich kropek od kurzu (ale to sam powiedział że to przez brak warunków i że jakieś chujowe drzewo obok mu pyli ) Dodał też że to jest normalnie do spolerowania, tylko bez zamocowania nie miał jak tego zrobić. Jak zamontuje mam przyjechać to się to zrobi a pewnie na pozostałych elementach taż jest parę rys do spolerowania to się dogadamy. a i zostawił mi resztkę dobranego lakieru bo stwierdził że gdzieś coś mogę sobie uzupełnić. Jak dla mnie na plus, ale jak chcesz mieć lakier lustro to z moto ciężko bo nie ma komory :'( Ale ja mogę polecić cena się nie zmieniła 400zł 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To fajnie ,ale szkoda iż warunki domowe - niestety nie mogę sobie pozwolić na niedoskonałości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 a gdzie robiłeś te owiewki 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Brójecka 8. Obok ul.kolumny 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) A gdzie polecicie dobrac lakier ? Niestety na przedzalnianej obok przybysza chyba sobie nie poradza ,a slyszalem ,ze na rzgowskiej przy czerwonym rynku sa konkretni ludzie Edytowane 19 Maja 2017 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi