Tommyrenny Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hejka Wysyłam Wam fotki mojego dziada czyli fj 1100 z 84 roku Kupiłem już trochę pogrzebaną ale łapy mnie świerzbiły dalej i wyszło to co widzicie Może d*py nie urywa ale 125 kucy robi robotę i dziadek uratowany czyli kolejny plus 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Nie ma Fotek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) 1 Edytowane 15 Maja 2017 przez Tommyrenny (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Fajny przód, przypomina mi mojego psa który na smyczy ciągle ciągnie do przodu i ma opuszczony łeb + za chęci. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 A to FJ nie mialy walu? Wybacz ale nie w moim typie. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nie miały wału ziomek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Czyli dopiero FJRy dostaly wal? Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Fj miały łańcuchy fjr chyba tez silnik ten sam po kosmetyce tylko chociaż fjry nie jestem pewien 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Kozacko wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dajczuWK Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Najs. Bardzo oryginalnie Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Mój kanał na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7YLezTSCJ7bhi64f1luoA Moja strona na facebook: https://www.facebook.com/Iron-Motovlog-1840928436228755/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Z tymi plastikami to wyglądała jak by była przed wojną zrobiona tak chociaż nie widać że chrystusowy wiek osiągnięty😁😁😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Wygląda super - ta mordka z szybką wymiata! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Fajny,inny,oryginalny Tylko życzyć szerokości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ciekawe jak wygląda "na żywo". Na fotkach jest ok. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ludzie trąbią i podnoszą kciuki w górę w autach więc chyba jest OK:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Podjedź jutro na spot pod Auchan, to na żywo oblukamy ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Podjadę ale w ten czwartek chyba nie dam rady. Liczę na jakieś większe jeżdżenie razem z Wami Panowie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Fajny sprzet Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
divek Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Moto ładne Fj miały łańcuchy fjr chyba tez silnik ten sam po kosmetyce tylko chociaż fjry nie jestem pewien Nie, FJR i FJ to mimo, że bliźniacze modele - FJR jest następna, to silnik jest inny całkowicie (inne stopnie sprężania, inne cylindry, inny skoki tłoka, w innym zakresie obrotów ma HPmax). FJ jest chłodzona powietrzem, FJR płynami. FJR ma także zmienne fazy rozrządu no i nieco większą pojemność, wał, przebudowano także ramę, nie wspominając o plastikach i owiewkach. Ogólnie to bezprecedensowy odmieniec. Edytowane 17 Maja 2017 przez divek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To prawda. Silnik FJ i FJR to inne konstrukcje. Silnik FJ to przodek jednostki napędowej XJR 1200 a potem XJR 1300. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ładny czarnuch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A dzięki Jest filmik na Youtubie z nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi