watto Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Powitać Może ktoś poradzi gdzie mogę szukać części do mojej Aprili Classic 1996. Na obecną chwilę potrzebuję pływak i zaworek iglicowy do gaźnika Dellorto PHBH 28 RS. Aprilia Polska niestety się wypięła na mnie bo za stary motocykl. Wszelkie info mile widziane. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Takie części do szukać na allegro , bez problemu znajdziesz lub na stronach z częściami do motocykli moto125.pl (super drooogo ) lub np. mieloch.pl tam znajdziesz części do gaźników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watto Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 moto125 już znam, mielocha też przemieliłem, miałem na myśli jakiś sklep w Łodzi lub okolicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tutaj są oryginalne części do Aprilia: http://czesciaprilia.pl/ Chyba najlepsza platforma jest w Polsce, inne w UK czy Holandii są nie tak przejrzyste. Nie ma co daleko szukać, bo jest pod nosem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watto Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dzwoniłem, chyba od niechcenia powiedzieli, że do mojego moto to już nic nie mają bo jest stary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 e tam za stary W łodzi to raczej ubogo z takimi częściami i raczej nie do dostania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Możesz wejść na ebay.it i jak tam nie ma to rzeczywiście może być cienko. Italiańce nie produkują części zamiennych na magazyn w długich seriach. Jeżeli skończy się seria zapasowa to tylko używka. Do mojego łożysko do tylnego koła kosztuje niecałe 3000 zł w przeliczeniu. Zdecydowanie drogo. Ale jak umiesz naprawić to co inni nie potrafią dotknąć to masz sprzęt jedyny w swojej klasie. A zaworek to musi być nowy. Można też oddać gaźnik do warsztatu co tylko regeneruje gaźniki ale czy się podejmie? Oto pytanie. tak z ciekawości kliknołem :http://www.pjme.co.uk/acatalog/Dellorto_PHBH_28_Carb_Parts_.html części po 7 funciaków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watto Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dzięki za pomoc. Na razie się dowiedziałem że mają zamienniki w mieloch.pl Może coś dobierzemy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi