watto Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Powitać Może ktoś poradzi gdzie mogę szukać części do mojej Aprili Classic 1996. Na obecną chwilę potrzebuję pływak i zaworek iglicowy do gaźnika Dellorto PHBH 28 RS. Aprilia Polska niestety się wypięła na mnie bo za stary motocykl. Wszelkie info mile widziane. LwG 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Takie części do szukać na allegro , bez problemu znajdziesz lub na stronach z częściami do motocykli moto125.pl (super drooogo ) lub np. mieloch.pl tam znajdziesz części do gaźników 0 Cytuj
watto Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 moto125 już znam, mielocha też przemieliłem, miałem na myśli jakiś sklep w Łodzi lub okolicy. 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Tutaj są oryginalne części do Aprilia: http://czesciaprilia.pl/ Chyba najlepsza platforma jest w Polsce, inne w UK czy Holandii są nie tak przejrzyste. Nie ma co daleko szukać, bo jest pod nosem. 0 Cytuj
watto Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Dzwoniłem, chyba od niechcenia powiedzieli, że do mojego moto to już nic nie mają bo jest stary 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 e tam za stary W łodzi to raczej ubogo z takimi częściami i raczej nie do dostania 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Możesz wejść na ebay.it i jak tam nie ma to rzeczywiście może być cienko. Italiańce nie produkują części zamiennych na magazyn w długich seriach. Jeżeli skończy się seria zapasowa to tylko używka. Do mojego łożysko do tylnego koła kosztuje niecałe 3000 zł w przeliczeniu. Zdecydowanie drogo. Ale jak umiesz naprawić to co inni nie potrafią dotknąć to masz sprzęt jedyny w swojej klasie. A zaworek to musi być nowy. Można też oddać gaźnik do warsztatu co tylko regeneruje gaźniki ale czy się podejmie? Oto pytanie. tak z ciekawości kliknołem :http://www.pjme.co.uk/acatalog/Dellorto_PHBH_28_Carb_Parts_.html części po 7 funciaków. 0 Cytuj
watto Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Dzięki za pomoc. Na razie się dowiedziałem że mają zamienniki w mieloch.pl Może coś dobierzemy . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi