JAREK-XJR Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że wreszcie pogoda zacznie nam sprzyjać. Planuję zrobić ognicho, grill, co tam kto woli - jest i to i to - u mnie na działce, tj. w Pustkowej Górze 27 maja roku bieżącego. Ja pewnie będę na działce od godzin przedpołudniowych, chyba, że będzie waliło żabami, i trochę przygotuję drwa i takich tam. Myślę, że godzinka 16 na spotkanie byłaby w sam raz ale jestem otwarty na propozycje. Zapraszam. P.S. Wiem, przepraszam za to, że to koliduje ze ślubem dwójki forowiczów, ale przed wakacjami raczej nie dam rady zrobić ognicha. Jak się uda to zrobię drugie. Edytowane 8 Maja 2017 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 o Jarek 27.05.2017 roku o godzinie 13:30 w Urzędzie Stanu Cywilnego na Pabianickiej 2 jest ślubowisko Wildeyed i Rolka z forum, potem jakiś przejazd, a potem... chętnie zabiorę plecak (czyt. kobietka) + 2 plecak z kiełbą i browarkiem dla gospodarza i na spacer do Pustkowej także jakoś 16-17 pewnie będzie. ps. pogodę zamów, bo rok temu nie było sucho ale zacnie. https://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1078-16-kwietnia-ognicho-u-jarek-xjr/ 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 wcale nie koliduje to dobre zakończenie obstawki ślubnej będzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No to swietnie sie sklada. No wlasnie, ta pogoda to najwieksza i chyba jedyna niewiadoma. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 postaram się zajechać 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Widzimy sie pojutrze? Z mojej strony aktualne. Pogoda ma sprzyjac. Zapraszam. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Chętnie przyjadę po obstawce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Przypomne adres: Pustkowa Gora ul. Urocza 2 Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Ja planuję być 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Count me in. Jarek Ile osób planuje być i jak duzy gril masz bo nie wiem ile prowiantu wziąść. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Ognisko nie grill 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 A jak wyglada techniczne, co trzeba zabrac ze soba? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Julian, możesz wziąć browarek dla mnie Jarek też się nie pogniewa Na ognisku nie byliście, że pytacie? Kiełba, musztarda, bułka, i patyk weź 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Julian, możesz wziąć browarek dla mnie Jarek też się nie pogniewa Załatwione, będzie browarek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Badyle sa, grill tez, zrobie kielbaske z cebulka co by na glodnego z patykiem przy ogniu nie stac. Z tym piwkiem to moze po jednym bo wracam dzis do Lodzi. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Podjadę i ja :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Ja juz dzialam. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Maja 2017 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ja z Lukiem, powinienem wyruszyc o 1630 z Konstantynowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Zacne ognisko - nażarłem się porządnie, a i miejsce i pogoda znakomite, czegoż można chcieć więcej w weekend Ps. Julian, piwko ciemne 1 klasa 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ps. Julian, piwko ciemne 1 klasa A dziękuję bardzo, ale mimo wszystko uważam, że inne moje są lepsze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Kiełbasa z cebulką zrobiona przez Jarka była przepyszna, dzięki wszystkim za towarzystwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ja dziekuje wszystkim za mile spedzona sobote. Na jesieni powtorka. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi