zonem Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Siemka, poszukuje osoby która miałaby wolne miejsce w garażu na dodatkowy motocykl i była by wstanie odpłatnie je udostępnić. Interesuję mnie okolica Górniaka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Siemka, poszukuje osoby która miałaby wolne miejsce w garażu na dodatkowy motocykl i była by wstanie odpłatnie je udostępnić. Interesuję mnie okolica Górniaka. Mam taką opcje do załatwienia nawet na 5 motołów (prócz moich maszyn) Jest do wynajęcia garaż w bloku kaucja 2tysie ale .... 500 juz mają moje po wynajmuje miejsce parkingowe i tez się zastanawiałem nad wynajęciem w zamian za miejsce parkingowe 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi