JAREK-XJR Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak ktoś ma czas i ochotę to zapraszam na działkę na wspólne przy ognichu posiedzenie.Działka jest w Pustkowej Górze. Nie zapewniam noclegu bo raczej w sobote bedę wracał do domu - w niedzielę na komunię idę. Naściagam drwa i można przy ogniu posiedzieć, a jak ktoś nebierze ochoty to i kielbę sobie upiec może.W razie pytan piszcie.Jeszcze raz zapraszam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jarku czy to Piaskowa Góra koło Aleksandrowa? Jeszcze nic nie mówie ale jeżeli to tam to może udałoby mi się wyciągnąć plecaczka i wpaść na kiełbę z kija. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Przemski no nie rob scen Przeciez wyraznie napisal gdzie i obok czego http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=G%F3ra+Pustkowa%2C+&cId=&sId=&moreCities= Wstepnie jestesmy chetni z plecaczkiem. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Czy jak się pojedzie za Zgierzem na A2 to potem można zjechać w lewo na Chociszew? Czy lepiej jadąc 1 zaraz za Zgierzem w lewo za Lućmierzem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Konrad, nie zjedziesz z A2 na Chociszew, najlepszy dojazd z Łodzi to:http://www.zumi.pl/,,,19.4097632,51.8389408,1,5,trasa.html?xs=19.434176&ys=51.815744&xk=19.278655999999998&yk=51.914304&v=true&utf=1&trasa= 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Nie Piaskowa Góra tylko Pustkowa Góra. Najlepiej Lodz, Aleksandrow, Grotniki i za Grotnikami jadac do Ozorkowa we wsi Orla skreca sie w lewo i do samego konca. Jedzie sie do mostku i za mostkiem po lewej zolty woz Drzymaly. To tam. Tak wygląda dojazd z PL.Wolności do wsi Orła: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl A dotrzeć musicie do tych współrzędnych: 51.92683,19.268665 Niestety cosik google nie chcą wyznaczyć dojazdu do tego celu i uparcie pokazują przez Zgierz i Ozorków. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 O karwa, żebym z forumu się musiał dowiadywać o tej imprezie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak bedzie pogoda to z plecaczkiem wpadamy kiełbe z kija ale na rowerkach bo na pewno bede mial ochote na piwko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 O ktorej zamierzacie podpalic ten las ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 podłączam się do pytania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 W imieniu jarka rozpoczecie ogniska,zacznie sie o godz 16,do zooo kwikkkkk! 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czyli meldujemy sie z Agniechą o 15:45w miejscu zaznaczonym jedynka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Postaram się być na 16:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 może mi z plecaczkiem też uda się podjechać i przywitać chciaż 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja z Monia przybedziemy dop na 17. Jak trafimy hehe 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No i ognicho przednie.Jeszcze raz dzieki 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 my również dziękujemy gospodarzom :Dognicho pierwsza klasa sezon motocyklowo-grillowo-ogniskowy uważam za otwarty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 http://www.toya.net.pl/~jaquzie/ kilka fot dla zainteresowanych pod linkiem (plik zip do ściągnięcia) Podziękować gospodarzowi i gospodarce (salatka) Next time rowerami (przykładem naszych dzielnych Rowerzystów ), co by się piwa napić 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Również wielkie dzięki Gospodarzom! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 To my dziękujemy za odwiedziny.Następnym razem bedzie możliwość noclegu; w wozie albo w namiotach ale będzie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Z tego wszystkiego nie podziękowałem. Ognicho super. Jak to Jarek powiedział ilość śladów zachowana ale czy wypicie jednego piwka rekompensuje to co czują nasze 4 litery? NIE Także zastanówcie się dobrze... pzdr i see you next time 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi