Adi22speed Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam! Wie ktoś może czy trzeba rozkręcić plastiki z przodu żeby dostać się do wlewu zbiorniczka chłodnicy? I jeszcze jedno pytanie. Jakie rolki najlepsze do mojego peugeota citystar 125? Z góry dziękuję za odpowiedź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 https://www.instrukcjaobslugipdf.pl/peugeot/citystar-125cc/instrukcja czasem najlepiej zapytać google 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Po co tworzyć następne posty o tym samym? Jeśli zamierzasz sam ogarniać swoją maszynę, to proponuję rozkręcić to co potrzebujesz, inaczej nie będziesz wiedział nic o swoim skuterze... To nie odrzutowiec odkrecenie i przykrecenie kilku plastików mu nie zaszkodzi pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi22speed Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dzięki za instrukcję, bo szukałem i nie znalazłem. Wiem,że można rozkręcić i to nie jest problemem. Tylko myślałem, że ktoś będzie wiedział czy jest może jakaś klapka/zaślepka za którą znajduje się wlew.😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi