Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mam problem z zalogowaniem się na Skype'a. Skype jest zainstalowany ale nie mogę zalogować się na istniejące konto. Login ok, hasło OK ale nie loguje się tylko w kółko pokazuje okienko z hasłem. Ten sam login i hasło wprowadzone z komputera działa a tutaj coś się zapętliło i ciągle w kółko pokazuje okienko z hasłem. Co to może być? Wcześniej skype działał. System operacyjny Android 5.0.2 0 Cytuj
Fanel Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Miałem ten sam problem, ale akurat musiałem przywrócić ustawienia fabryczne więc nie kombinowałem za dużo, ale może to pomoże: Spróbuj wejść w Ustawienia -> Aplikacje -> Skype -> Wymuś zatrzymanie -> Wyczyść dane i zobacz czy pójdzie. 0 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Przed napisaniem nowego tematu zrobiłęm następujące kroki. Po pierwsze tak jak pisałeś wymusiłem zatrzymanie i wyczyściłem cache. Po drugie odinstalowałem skypa i zainstalowałem na nowo. I nic ten sam scenariusz czyli w kółko podaj hasło. Więc zresetowałęm hasło, ustanowiłem nowe i znowu to samo. Wydaje mi się, że musi być gdzieś jakiś plik z ustawieniami i niestety on miesza. Gdybym wiedział który to można byłoby wykasować. Dzięki za poradę. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A masz jakiegoś firewalla na komórze? Mógł zablokować połączenie i Twój brak logowania może być zwykłym brakiem dostępu do netu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mam Norton security mobile. Zatrzymałem program i próbowałem jeszcze raz wprowadzić hasło. Niestety nic się nie zmieniło. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Sprawdź czy na innym telefonie możesz się zalogować i czy ktoś na Twoim będzie w stanie się zalogować. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Krzysiek rst1000 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Teraz używam drugiego telefonu i tam wchodzi bez problemu, zresztą na komputerze też. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No to ewidentnie cos z softem na telefonie. Przewal go do ustawień fabrycznych. Tak najszybciej to ogarniesz. Inaczej mozna się bawić i bawić. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
dark.o Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Przed przywracaniem telefonu do ustawień fabrycznych spróbuj zalogować się na koncie gościa lub stworzyć nowego użytkownika. 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Problemu nie rozwiązałem, dziękuję za odpowiedzi. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Niezła zagwozdka. Pobawiłbym się, bo lubię takie. Jak przypadkiem ogarniesz to daj znać co było przyczyną. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Agent Mulder i Scully tu pomogą pewnie https://static.comicvine.com/uploads/original/11124/111244575/4959928-x-files-mulder-scully.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Krzysiek rst1000 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Problem rozwiązany. Więc tak. Ponieważ miałem aktualizację systemu to uznałem, że jest to to samo co ustawienia fabryczne, bo system się aktualizuje i wznawia. Co jest nieprawdą i złym kierunkiem myślenia. Rozwiązanie jest dokładnie tak jak pisaliście tj. trzeba przywrócić ustawienia fabryczne a wersja oprogramowania została jak po aktualizacji. Także wszystko OK. Thx za odpowiedzi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi