fuckout2 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cześć , pytanie gdzie w Łodzi najlepiej okolice Widzewa mogę zalegalizować gaśnicę w normalnej cenie ? Legalizowałem ostatnio na przędzalnianej to skosili mnie na 30 zł Mam punkt gdzie robią to za ok. 8 zl od szt ,ale znajduje się praktycznie przed Zgierzem ,więc czasami nie opłaca mi się jechać tam z kwestii braku czasu i fura też coś tam wypije. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaratusztra Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Z tego co sie orientuje i czytałem to nie trzeba legalizować gaśnicy.musisz ja poprostu posiadać a za brak legalizacji policja nie może cię ukarać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Tak tylko mi gaśnice potrzebne są do Cystern ,które przewożą produkty ADR i tam musi być ważna gaśnica. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Przed Zgierzem, a właściwie w Zgierzu obok wiaduktu faktycznie legalizują je po 8 zł. Gdy szukałem w Łodzi - było drożej. Więc jak masz kilka gaśnic to i tak się opłaca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 No tam to nawet dojeżdżają do domu jak jest więcej gaśnic ,ale czasami 1 się przytrafi to nikt jechał nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi