zaratusztra Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam.Jeżeli macie jakiś element do pospawania to chętnie pomogę za przysłowiowe piwo.Jedyny warunek to element spawany musi sie mieścić w bagażniku golfa 3;).Obojętnie czy stal czy aluminium.Bez obaw nie jestem paprokiem z garażu po prostu mam dużo wolnego czasu w pracy i chętnie pomoge;) Edytowane 4 Września 2017 przez zaratusztra Brak (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
zaratusztra Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 pospawam mosiądz ale musisz zakupić drut mosiężny bo nie posiadam aktualnie. Kwasówke tez pospawam oprócz rur. 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Podaj jakiś numer i gdzie się lokujesz ,bo czasami potrzeba coś uspawać lub podspawać ,a zanim przez forum się to załatwi to trochę minie 0 Cytuj
zaratusztra Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Zamieszkały blisko Śmigłego Rydza Edytowane 4 Września 2017 przez zaratusztra Brak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ło z nieba spadłeś 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Kurcze sąsiad Zapamietam 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
StefanPL Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Super, kontakt zapisałem. Jak coś będę propagować 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi