Yoshii89 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć, mam takie dziwne pytanie. Zamontowałem alternator na własną rękę (znam się na tym), po pół roku przestał działać. Oddaje na gwarancje, a sprzedawca chce dowód na to że alternator był montowany w warsztacie. Czy montaż na własną rękę może być powodem unieważnienia gwarancji? Dodam że alternator nówka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nie może być powodem, jakieś głupoty wymyśla sprzedawca. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 poproś sprzedawce żeby ci przedstawił dowód że alternator jest zrobiony z oryginalnych dobrych części 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jak będzie sapał to znajdź jakiś warsztat i niech Ci wbije w jakaś książkę serwisową wymianę i juz. Wystarczy pieczątka. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Zdjąłem dekiel alternatora czy jak będę zakładał ponownie koniecznie jest użycie kleju do gwintów przy przykręcaniu stojana i czy uszczelka do dekla wystarczy czy maznąć jeszcze silikonem albo innym klejem ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi