piast57 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam wszystkich.Mam na imię Tomasz, jestem z Rzeszowa mam 23 lata, motocykla na razie jeszcze nie mam, właśnie dla tego znalazłem się na tym forum. Może objaśnienie troszkę, motocykl który planuje kupić to Yamaha Drag Star XVS 650. Upatrzyłem sobie taką yamahe w Rzeszowie która wcześniej jeździła w woj. Łódzkim a dokładnie EZG czyli Zgierz. Z tond moja prośba do was, czy ktoś z forum zna może ten motocykl? Najlepiej było by dotarcie do samego poprzedniego właściciela motocykla ale wiem że to będzie trudne. Chciał bym, dowiedzieć się za ile właściciel sprzedał ten motocykl (zostawił w rozliczenie komisowi) i coś więcej, szczerego, prawdziwego info o dragu.Link do aukcji: http://otomoto.pl/yamaha-drag-star-xvs-650-M2679868.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Powitać, osobiście nie znam poprzedniego właściciela tej maszyny i ciężko będzie zlokalizować "od tak". 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast57 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Macie jakieś fora zaprzyjaźnione z woj. Łódzkiego żebym mógł jeszcze takie zapytanie wrzucić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Moto stoi w rzeszowie, więc masz sprzęt pod nosem. Podjedź, pooglądaj, posłuchaj, oceń. Zlokalizowanie byłem właściciela może być bardzo trudne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witamy na forum! Faktycznie trudno będzie zdobyć informacje na temat poprzedniego właściciela i samej maszyny, tym bardziej, że nie mamy jeszcze w strukturach naszego forum "komórki wywiadu" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Powitać! Powodzenia w kupowaniu! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi