Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zaproszenie Na Forumowy Ślub :) 27.05.2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziemy obowiązkowo :biggrin: Kiedy wyprawa do Campari :riding:

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś przyjedzie w garniaku będzie mógł zostać na wesele? xD

Aha, kawalerskie. Coś ktoś? :biggrin:

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

fiu fiu idę łątwić wolne heheheh :smile: super :smile:

Opublikowano

Gratulacje dopisuję się do listy obecnych.

Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki kochani za życzenia i chęć przybycia. Niedługo pewnie wrzucimy jakąś mapkę przejazdu. Choć tak czy siak się nie ma co obawiać bo jak coś sami poprowadzimy kolumnę ;)

Edytowane przez wildeyed (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Melduję się jak nic nie pokrzyżuje planów :smile:

Opublikowano

Mnie oczywiscie rowniez nie braknie. Gratulacje

Honda

Opublikowano

Kurczę, mordeczki moje kochane.  Jak ja żałuję że mnie nie będzie akurat na waszym ślubie.  A mam tak ładna oponę z dwiema łatami na spalenie do drutów.   Niestety ten weekend co prawie zapomniałem miałem już zaplanowany od dawna i obejmujący całe dwa dni.  

Życzę wam  wspaniałej zabawy , tańców do białego rana, obstawy rodem z najpiękniejszych filmów, i pogody jakiej mogli by zazdrościć Hawajczycy :P :P

Opublikowano

Jasna sprawa rozumiemy i się nie gniewamy:) Bardzo dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że pogoda faktycznie dopisze i że bedzie się wam chciało z nami wyruszyć w "ostatnią drogę" w dużej liczbie :smile:

Opublikowano

Takiego forumowego ślubu nie wypada ominąć :smile:  Raczej że będę!

Opublikowano

Ale będzie kapor palony, niach, niach :smile:)

Opublikowano

Mam nadzieję, że pogoda faktycznie dopisze i że bedzie się wam chciało z nami wyruszyć w "ostatnią drogę" w dużej liczbie

u Was to i nawet jakby lało to będę!  :riding:

Opublikowano

Roland tak naprawę myśleliśmy, że Ola przejrzy na oczy ;-) więc przyjedziemy tłumnie żeby zobaczyć czy to nie fejk ;-) .

A tak na serio to gratuluję Wam i życzę bajecznej przyszłości, oczywiście wpisuję w kalendarz więc jeśli nie będę musiał ratować świata to przyjadę ;-).

O rany 😲😲😲😲😲😲😲😲

Też muszę to zobaczyć😁😁😁😁

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

dawajcie na KROSIE!  :riding::decayed::hihi:  Wyjeżdżam na urlop ale na szczęście wracamy w piątek więc sobota w obstawie  :whistling:  :moto:  Hałasu moim skuterem raczej nie narobię... chyba że KTMa do Łodzi przyprowadzę  B)

Opublikowano

dawajcie na KROSIE! :riding::decayed::hihi: Wyjeżdżam na urlop ale na szczęście wracamy w piątek więc sobota w obstawie :whistling::moto: Hałasu moim skuterem raczej nie narobię... chyba że KTMa do Łodzi przyprowadzę B)

Nie ukrywam że biorę pod uwagę enduro 😎
Opublikowano

Jeśli nic poważnego nie przeszkodzi, to będzie zaszczyt podjechać.

Opublikowano

...a wiatr i grzmoty to my będziemy robić...

Opublikowano

O 13:30 uroczystość się zaczyna czy kończy? Bo do 14 stej w robocie siedzę.

LWG

SM-N910C - Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano

SIEMA :biggrin: 

o 13:30 się zaczyna ... ale pewnie po 14stej będziemy ruszać do cud miód.

Pogoda ma być piękna! Dziękuję wszystkim chętnym którzy będą chcieli uczestniczyć w naszym ostatnim wolnym przelocie. Dla przypomnienia start 12:30 spod sklepu premium na telefonicznej (dokładna mapka kilka postów wyżej). 

ps: dylemat czy lecieć na dwóch sprzętach czy na jednym ale tą decyzję już na jutro zostawiam :smile:

Do zobaczyska !

Opublikowano

You will never walk alone!