chylon Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Gratulacje i jesteśmy na bank . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Będziemy obowiązkowo Kiedy wyprawa do Campari 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Jak ktoś przyjedzie w garniaku będzie mógł zostać na wesele? xD Aha, kawalerskie. Coś ktoś? Edytowane 2 Maja 2017 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 fiu fiu idę łątwić wolne heheheh super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Gratulacje dopisuję się do listy obecnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Bede i ja! Szczęścia 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Wielkie dzięki kochani za życzenia i chęć przybycia. Niedługo pewnie wrzucimy jakąś mapkę przejazdu. Choć tak czy siak się nie ma co obawiać bo jak coś sami poprowadzimy kolumnę Edytowane 8 Maja 2017 przez wildeyed (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Melduję się jak nic nie pokrzyżuje planów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Mnie oczywiscie rowniez nie braknie. Gratulacje 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Kurczę, mordeczki moje kochane. Jak ja żałuję że mnie nie będzie akurat na waszym ślubie. A mam tak ładna oponę z dwiema łatami na spalenie do drutów. Niestety ten weekend co prawie zapomniałem miałem już zaplanowany od dawna i obejmujący całe dwa dni. Życzę wam wspaniałej zabawy , tańców do białego rana, obstawy rodem z najpiękniejszych filmów, i pogody jakiej mogli by zazdrościć Hawajczycy :P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jasna sprawa rozumiemy i się nie gniewamy:) Bardzo dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że pogoda faktycznie dopisze i że bedzie się wam chciało z nami wyruszyć w "ostatnią drogę" w dużej liczbie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Takiego forumowego ślubu nie wypada ominąć Raczej że będę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ale będzie kapor palony, niach, niach ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mam nadzieję, że pogoda faktycznie dopisze i że bedzie się wam chciało z nami wyruszyć w "ostatnią drogę" w dużej liczbie u Was to i nawet jakby lało to będę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Roland tak naprawę myśleliśmy, że Ola przejrzy na oczy ;-) więc przyjedziemy tłumnie żeby zobaczyć czy to nie fejk ;-) . A tak na serio to gratuluję Wam i życzę bajecznej przyszłości, oczywiście wpisuję w kalendarz więc jeśli nie będę musiał ratować świata to przyjadę ;-). O rany 😲😲😲😲😲😲😲😲 Też muszę to zobaczyć😁😁😁😁 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 dawajcie na KROSIE! Wyjeżdżam na urlop ale na szczęście wracamy w piątek więc sobota w obstawie Hałasu moim skuterem raczej nie narobię... chyba że KTMa do Łodzi przyprowadzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 dawajcie na KROSIE! Wyjeżdżam na urlop ale na szczęście wracamy w piątek więc sobota w obstawie Hałasu moim skuterem raczej nie narobię... chyba że KTMa do Łodzi przyprowadzę Nie ukrywam że biorę pod uwagę enduro 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Siema, z racji tego, że do godziny zero jest już mniej niż tydzień to planowana wycieczka jest taka : Start 12:30 Parking przy delikutasach Premium https://goo.gl/maps/jSmaL3gMyED2 Po krótkiej uroczystości ruszamy w kierunku jednego z ulubionych miejsc spotkań motocyklistów czyli ... Maka na Włókniarzy a dokładniej restauracji tuż obok, Cud Miód. https://goo.gl/maps/nD8J9nusvGS2 Gościom postaramy się podziękować za przybycie i obstawkę klasycznymi buteleczkami na małego grzdyla Proszę o trzymanie kciuków za pogodę ! Do zobaczenia. LwG ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jeśli nic poważnego nie przeszkodzi, to będzie zaszczyt podjechać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 bedzie dobrze, póki co 17 stopni bez opadów 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 ...a wiatr i grzmoty to my będziemy robić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 26 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Zapowiada się świetna pogoda, super ludzie biorą Ślub, więc meldować się wszyscy 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 O 13:30 uroczystość się zaczyna czy kończy? Bo do 14 stej w robocie siedzę. LWG SM-N910C - Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 SIEMA o 13:30 się zaczyna ... ale pewnie po 14stej będziemy ruszać do cud miód. Pogoda ma być piękna! Dziękuję wszystkim chętnym którzy będą chcieli uczestniczyć w naszym ostatnim wolnym przelocie. Dla przypomnienia start 12:30 spod sklepu premium na telefonicznej (dokładna mapka kilka postów wyżej). ps: dylemat czy lecieć na dwóch sprzętach czy na jednym ale tą decyzję już na jutro zostawiam Do zobaczyska ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 You will never walk alone! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi