crazyy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witajcie moi mili Przeszukałem forum i nie znalazłem niczego świeżego. Jak w temacie możecie polecić jakąś firmę z hamownią w łodzi i okolicach, która podniesie moc piekielnej maszyny jaka jest golf 1.6TDI o te bezpieczne 30 koni i nie weźmie za to góry hajsu. Mam przykre doświadczenia z pewnymi panami ze zduńskiej woli sprzed dobrych paru lat więc wolę zapytać. Piszcie ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. 0 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux w Zgierzu na piątkowskiej ew. Tc-perferomance w Łodzi 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Evorider-Piotrków. Ewentualnie jak kolega wyżej redux, tez maja pojęcie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Lesiu94 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux, tc, lub w Łowiczu vtech 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 TC robi teraz nową siedzibę na paradnej koło mnie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dłubalem w TC i tata dalej hula zadowolony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
crazyy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dzięki za odpowiedzi uderzę do TC maja dobre opinie z neta co też potwierdzacie. Mam najbliżej, wszyscy chcą podobne pieniądze. Dzięki jeszcze raz. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ile ci krzyknęli ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
crazyy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 O przepraszam właśnie dostałem ciekawe info. TC - 1400, a miało być 1200 jeszcze parę godzin wcześniej więc sam nie wiem teraz może mają sporo roboty i chcą zepchnąć temat. Redux - 1200 z wyłączeniem EGR gratis Łowicz - 1000 Gość z redux'a najbardziej ogarnięty się wydawał przez telefon nie wiem czy finalnie jednak nie udam się do nich. 2x hamowanie ze strojeniem. Operacja 3-4 godziny. Najbardziej mnie zadowala to co można z tym motorem zdziałać jest rzekomo wdzięczny do grzebania i zrobiony z dużym zapasem technicznym. Aktualne 90 koni robią na okolice 140 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux też mogę polecić. Znam chłopaków z dawnych lat. Nie robilem akurat u nich, ale myślę, że bedziesz zadowolony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piter Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 masz jeszcze CompSport .. znajomy robił u nich VW, Skodę, i jakieś Volvo ... wszystkie działają do dziś bez problemu ;-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi