crazyy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witajcie moi mili Przeszukałem forum i nie znalazłem niczego świeżego. Jak w temacie możecie polecić jakąś firmę z hamownią w łodzi i okolicach, która podniesie moc piekielnej maszyny jaka jest golf 1.6TDI o te bezpieczne 30 koni i nie weźmie za to góry hajsu. Mam przykre doświadczenia z pewnymi panami ze zduńskiej woli sprzed dobrych paru lat więc wolę zapytać. Piszcie ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux w Zgierzu na piątkowskiej ew. Tc-perferomance w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Evorider-Piotrków. Ewentualnie jak kolega wyżej redux, tez maja pojęcie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux, tc, lub w Łowiczu vtech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 TC robi teraz nową siedzibę na paradnej koło mnie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dłubalem w TC i tata dalej hula zadowolony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dzięki za odpowiedzi uderzę do TC maja dobre opinie z neta co też potwierdzacie. Mam najbliżej, wszyscy chcą podobne pieniądze. Dzięki jeszcze raz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ile ci krzyknęli ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 O przepraszam właśnie dostałem ciekawe info. TC - 1400, a miało być 1200 jeszcze parę godzin wcześniej więc sam nie wiem teraz może mają sporo roboty i chcą zepchnąć temat. Redux - 1200 z wyłączeniem EGR gratis Łowicz - 1000 Gość z redux'a najbardziej ogarnięty się wydawał przez telefon nie wiem czy finalnie jednak nie udam się do nich. 2x hamowanie ze strojeniem. Operacja 3-4 godziny. Najbardziej mnie zadowala to co można z tym motorem zdziałać jest rzekomo wdzięczny do grzebania i zrobiony z dużym zapasem technicznym. Aktualne 90 koni robią na okolice 140 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Redux też mogę polecić. Znam chłopaków z dawnych lat. Nie robilem akurat u nich, ale myślę, że bedziesz zadowolony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Napisałem na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 masz jeszcze CompSport .. znajomy robił u nich VW, Skodę, i jakieś Volvo ... wszystkie działają do dziś bez problemu ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi