piyok Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Być może komuś się przyda. A przydać się może jeśli, np. jeździcie na moto w pojedynkę, ktoś komu to umożliwicie może w razie czego "mieć na was oko" i znać waszą pozycję w każdej chwili waszej przejażdżki. Różnie to w życiu bywa. Nie jest nawet konieczne posiadanie konta w google, potrzebny telefon z gps ale który teraz nie ma. https://support.google.com/plus/answer/3302509?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=pl&oco=0 4 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
eramus Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Kurde ja nie widze u siebie opcji udostepnienia lokalizacji Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
piyok Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kurde ja nie widze u siebie opcji udostepnienia lokalizacji Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka może zaktualizuj aplikację Mapy Google 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
eramus Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 juz wszystko działa 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Rekomendowane odpowiedzi