Yeo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam chcialbym zapytać może wiedzie jak to teraz wyglada . mam obecnie 20 lat i chcialem sie spytac o uprawnienia na 50 bo od jednych slysze ze potrzebuje miec od innych ze wystarczy mi dowów ( data urodz. 4 sierpnia 1996) . wiecie moze cos wiecej na ten temat ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jeżeli jest to motorower, to tylko dowód osobisty. Motorower tzn, że teoretycznie nie może przekraczać 45 kmh i chyba jakiś limit mocy jest też. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Na motorower potrzebne jest prawo jazdy, chyba, że ukończyłeś 18 rok życia przed 2013r., a jeżeli nie (a nie ukończyłeś)to musisz mieć jakiekolwiek prawko AM,A,B, C, D czy nawet T i juz wtedy mozesz śmigać motorowerkiem, a na dowód to jedynie rowerem pojeździsz lub wózkiem rowerowym lub pojazdem zaprzęgowym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z racji na wiek musisz mieć jakiekolwiek prawo jazdy. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Chłopaki mają rację, trzeba było mieć 18 lat w 2013. A ja bidny żyłem w nieświadomości, że mając 18 lat, można jeździć motorowerem zawsze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi