ErR Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Może na Mileszkach? Potem wzdłuż autostrady? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ok. To umawiamy się gdzieś na południu czy mam do was podjechać i jedziemy krzakami? Najlepiej zadzwoń to się zgadamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Pizzeria na rogu Malowniczej? ~11:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Najlepiej, jakbyśmy się spotkali gdzieś u nas i razem pojedziemy, będzie rozgrzewka. Możemy o 1030 na Mileszkach pod kościołem. Pasi? Ewentualnie jutro zadzwonię co dzisiaj jestem na % 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja też dzwoń jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) W końcu udało się z Pikusiem zgadać więc ruszyliśmy w traskę Były gleby, wodowania, tor-u trochę i radochy jeszcze więcej ! Do następnego ! Edytowane 16 Lipca 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Fajna traska i dobra zabawa do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wielce prawdopodobnie bede z bracholem atakowal okolice Plocka albo i dalej wzdluz Wisly na azymut. Plan na 2 dni. Jazda off im gorsza trasa tym lepiej ale bez spiny w sumie u nas jest plasko. Start z Lodzi zwirownia Nowosolna i dalej kierunek Grotniki i Glowno jak najwiecej lasami potem Kutno i i pojezierze gostyninskie tez lasy. Po drodze pewnie beda jakies pola, rowy itp. za Gostyninem kierunek na Łack i Dobrzykow tez lasy,tam powinny pojawic sie piachy. Tam tez moze byc potencjalny nocleg (jest tam tani hotelik) a jak starczy czasu to dalej wzdluz Wisly do Wyszogrodu. Kimamy na koncu trasy, nastepnego dnia powrot. Start czwartek rano powrot piatek wieczor. Motki bez zbednego bagazu tylko narzedzia, klapki i majty na zmiane. Chetnych zapraszam. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Tak ładnie i ciepło dzisiaj było a tylko ja się kąpałem w rzeczce No i oczywiście w końcu zgubiłem tą tablicę i musiałem po nią zawracać. A od rana będę kombinował jak wygospodarować wolne na czwartek i piątek bo nie można takiej okazji przepuścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dopiero Panowie przeczytałem ale już i tak za późno.. Bawcie się dobrze i wrzućcie małą relację aby nakręcić następny wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Fun byl za***isty, 400 km z tego ok 300 km w offie. Bylo wszystko: bagna, piachy, lasy, podjazdy tez. Zdjec nie bylo czasu robic. Zapraszam na nastepny trip. 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja mam jedno zdjęcie. Przy modlitwie za koniec deszczu Było grubo! Nawet w dłoniach miałem zakwasy. No i straty nawet nie takie wielkie Powtórka obowiazkowa! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Teraz bedzie pewnie Beskid albo Gory Swietokrzyskie z dojazdem na przyczepie. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ktoś coś w weekend ? Btw: macie może jakąś polanę w okolicy żwirowni, Mileszek, Nowosolnej itd do potrenowania gumowania żeby okolicznym mieszkańcom nie przeszkadzać i aby było w miarę bezpiecznie z twardszym (nie piaskowym) podłożem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tutaj http://Pinezka w pobliżu Widzew, Łódź https://goo.gl/maps/UiTPYxaiyYQ2 Droga wzdluz lasu. Teraz chyba zarosla 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jacys chetni na zabawy na zwirowni w Nowosolnej dzis ok 18-19? 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Eeh po Płocku jeszcze mi nie moto nie zrobili :/ Ale chociaż coś wątek ożywiłeś bo tak cicho się zrobiło. Atakujemy jeszcze w sierpniu jakąś dwudniówke? ( o ile będę miał czym ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Z pewnoscia sprobujemy zaatakowac. Moze w przyszlym tyg zobacze jak z robota. Jade w takim razie sam bo mnie tylek swedzi. Pogon tych łachów od Stolla bo to troche zenada ze nie moga tego ogarnac. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dołącza ktoś na dwudniowe ciekanie po świętokrzyskich krzakach w czwartek i piątek? Okres urlopowy to trzeba brać urlopy i jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ten czwartek/piątek ? Jak z transportem? Noclegiem itd ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Plan jest taki żeby wrzucić motocykle na przyczepę, zostawić samochód w Końskich i polatać po okolicy w stronę Skarżyska i Kielc. Nocleg się gdzieś tam znajdzie gdzie będzie nam pasowało. Nie powinno być problemu. Dawaj znać jak najszybciej bo jutro będziemy organizować transport i musimy wiedzieć na ile maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zwirownia na Nowosolnej jutro o 17-18? 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Panowie, biorę jutro wolne bo mnie nosi ale muszę dętkę jeszcze kupić.. Kto ma ochotę polatać? bo pogoda jest pierwszorzędna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Brus, Lublinek, tor ŁKO i okolicę jutro około 12. Ktoś reflektuje dołączyć? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Istnieje spora szansa, że dam radę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi