Pan Pikus Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udało się zrobić koło. Jadę zakładać i można testować. Są jakieś plany na dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 jutro w sobotę ktoś coś od rana na wschód od Łodzi ? Bo możliwe że będe miał trochę czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Rano nie ale moze wieczorkiem krotka runda. Nic pewnego ale chetnie sie podlacze jak sie uda 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Spontan za godzinę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To może dzisiaj spróbujemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 jakiś plan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A może jutro ktoś się wybiera na patrol obszarów zielonych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jutro w sumie to dzisiaj planuje maly trening na malej petli kolo mnie. Jest kilka malych hopek, opony i pniaki moze wbijesz popoludniu Piotrek? 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wspaniale. Podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja wczoraj wróciłem na feldze ale walka była do upadłego.. Dosłownie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jutro może coś przed południem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Jezioro w Rochnie, grzecznie i kulturalnie Edytowane 9 Lipca 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Chyba faktycznie było grzecznie i kulturalnie bo świecą sprzęty jakby tyklo asfalt widziały My dzisiaj offroad w skali mini ale młody dzielnie walczył aż zrobił dziurę w karterze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Świecą bo do zdjęcia szybkie myju myju A tak na serio to lecieliśmy polnymi drogami, lasami, polami itd ale błota mało gdzie było... wszystko wyschnięte ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 U nas błotka nie brakuje. Droga w koło lotniska tak zalana, że wręcz nieprzejezdna. Jest się gdzie utopić W tym tygodniu jakiś szybki popołudniowo-wieczorny wypadzik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Taaak w czwartek z kumplami wjechaliśmy tam na SMach, była dobra rzeźba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ktoś jutro zasadniczo od rana do 16+/- północ Łodzi? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dzisiaj ktoś, coś? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Coś się te terminy nie zgrywają. W ten weekend może coś się uda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Może niedziela? Jakoś od godzin południowych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dla mnie może być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ideolo, może ktoś jeszcze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 No to jak? Gdzie i o której jutro? Ja z kolegą mieszkamy okolice m1, stoki. Niestety nie mamy możliwości dojechania gdzieś przez miasto ale szutrami jak najbardziej 😎 . Tylko nie Konstantynów :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja mam blachę to mogę tam dojechać. O której? Koło 13? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Wcześniej. Czym wcześniej zaczniemy to będzie więcej czasu w ciągu dnia. Ja to chciałem koło 11. Czy za wcześnie? Gdzie? Myślę że może pokażesz ten tor? Tam w okolicach katowickiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi